Giubygdg

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Giubygdg

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie București
  • Auto S40
  • Fabricatie 2005
  • Fabricatie 2 0
  1. Buna seara/ dimineața/ ziua, fiecare in funcție de cum citiți textul..  Detin un VOLVO S40 2.0d, 100kw, 2005. am întîmpinată o problema. In mers îmi fluctuează lumina de la display-ul cd-playerului, dar și cele din bord.. nu e ceva permanent.. nu știu care este variabila, dar nu este o treaba permanenta.. din când In când se și resetează și totul se întâmpla cu un sunet gen un “ chitait” .. nu e prima oară când face așa, dar azi pe un drum BUC-RmVL  mi-a făcut de 5 ori cred, plus mi s-a oprit  1secunda pe A1 motorul .. apoi când am ajuns in oras iar 1 secunda și când sa parchez.. mi-a murit de tot, ca și. Cum aveam bateria moarta. Cu bateria in contact nu se întâmpla nimic, nu claxon nu lumini, nu închidere centralizată.. am crezut ca rămân acolo cu ea.. după vreo 5 min și-a revenit  idei?
  2. Buna seara/ dimineața/ ziua, fiecare in funcție de cum citiți textul..  Detin un VOLVO S40 2.0d, 100kw, 2005. am întîmpinată o problema. In mers îmi fluctuează lumina de la display-ul cd-playerului, dar și cele din bord.. nu e ceva permanent.. nu știu care este variabila, dar nu este o treaba permanenta.. din când In când se și resetează și totul se întâmpla cu un sunet gen un “ chitait” .. nu e prima oară când face așa, dar azi pe un drum BUC-RmVL  mi-a făcut de 5 ori cred, plus mi s-a oprit  1secunda pe A1 motorul .. apoi când am ajuns in oras iar 1 secunda și când sa parchez.. mi-a murit de tot, ca și. Cum aveam bateria moarta. Cu bateria in contact nu se întâmpla nimic, nu claxon nu lumini, nu închidere centralizată.. am crezut ca rămân acolo cu ea.. după vreo 5 min și-a revenit  idei?
  3. Buna seara/ dimineața/ ziua, fiecare in funcție de cum citiți textul..  Detin un VOLVO S40 2.0d, 100kw, 2005. am întîmpinată o problema. In mers îmi fluctuează lumina de la display-ul cd-playerului, dar și cele din bord.. nu e ceva permanent.. nu știu care este variabila, dar nu este o treaba permanenta.. din când In când se și resetează și totul se întâmpla cu un sunet gen un “ chitait” .. nu e prima oară când face așa, dar azi pe un drum BUC-RmVL  mi-a făcut de 5 ori cred, plus mi s-a oprit  1secunda pe A1 motorul .. apoi când am ajuns in oras iar 1 secunda și când sa parchez.. mi-a murit de tot, ca și. Cum aveam bateria moarta. Cu bateria in contact nu se întâmpla nimic, nu claxon nu lumini, nu închidere centralizată.. am crezut ca rămân acolo cu ea.. după vreo 5 min și-a revenit  idei?
  4. Buna seara/ dimineața/ ziua, fiecare in funcție de cum citiți textul..  Detin un VOLVO S40 2.0d, 100kw, 2005. am întîmpinată o problema. In mers îmi fluctuează lumina de la display-ul cd-playerului, dar și cele din bord.. nu e ceva permanent.. nu știu care este variabila, dar nu este o treaba permanenta.. din când In când se și resetează și totul se întâmpla cu un sunet gen un “ chitait” .. nu e prima oară când face așa, dar azi pe un drum BUC-RmVL  mi-a făcut de 5 ori cred, plus mi s-a oprit  1secunda pe A1 motorul .. apoi când am ajuns in oras iar 1 secunda și când sa parchez.. mi-a murit de tot, ca și. Cum aveam bateria moarta. Cu bateria in contact nu se întâmpla nimic, nu claxon nu lumini, nu închidere centralizată.. am crezut ca rămân acolo cu ea.. după vreo 5 min și-a revenit  idei?
  5. Cred ca am și eu problema asta.. despre ce mufa e vorba?