marian.v

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About marian.v

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40
  1. MINDER MOTOR-VERMOGEN

    Revin cu stiri noi. Aseara am fost la un test la Bogdan C. Omul este super profesionist si il recomand cu caldura tuturor. Am facut o testare completa si se pare ca nu functioneaza debitmetrul care astfel nu pune in functiune turbina. Deci trebuie sa inlocuiesc debitmetrul sau, la recomandarea lui Bogdan, sa-l curat. Daca are cineva "instructiuni de curtare", daca pot spune asa, va rog sa-mi dati si mie un link ceva, cu ce solutii se poate curata, tehnici, etc. Multumesc tuturor!
  2. MINDER MOTOR-VERMOGEN

    Pai din cate am inteles al meu nu are filtru de particule fiind din 2005 cu urmatorul VIN YV1MS763262160723?
  3. MINDER MOTOR-VERMOGEN

    Sa inteleg ca in poza pe care mi-ai atasat-o este ceea ce se numeste axuatorul turbo? Heimðallr Mi s-a spus sa verfic si daca nu cumva este blocat, cineva accelerand si altcineva stimulandu-l cu mana sa vada daca functioneaza. Daca nu sunt conexiunile de vina, chestia asta, ca verificare, cum se face?
  4. Zgomot scaun

    Ok, asa am sa fac. Multumesc frumos si astept pozele cand ai timp!
  5. MINDER MOTOR-VERMOGEN

    Masina are 150.000 km, dar nu scoate niciun zgomot aiurea si nici fum. O sa incerc conexiunile electrice indicate, Multumesc frumos!
  6. MINDER MOTOR-VERMOGEN

    Masina este fabricata in 2005. Am schimbat toate filtrele si uleiul iar lipsa de putere a aparut dupa ce am cumparat-o, adica la vreo 5 zile.Pana atunci a mers foarte bine chiar tragea bine. Mi-a spus cineva acum sa verific daca functioneaza turbina si mai exact sa vad daca functioneaza axuatorul turbo. Sincer nu stiu cum se face verificarea asta. Daca ma poate ajuta cineva cu imagini sau ce anume trebuie sa fac. Multumesc!
  7. Zgomot scaun

    Multumesc vita_fresh. Daca poti sa postezi pozele promise iti multumesc anticipat
  8. Zgomot scaun

    Va multumesc pentru sfaturi, o sa incec cu spray-ul minune
  9. Buna ziua. Sunt nou posesor de Volvo S40 1,6 diesel si deja am o gramada de probleme. Rog intelegere daca exista deja transate aceste probleme insa nu le-am gasit foarte explicit si astfel pornesc un nou topic. Incep cu cea mai grava dintre ele. Dupa ce am cumparat masina, acum 2 saptamani, am simtit la cateva zile o scadere semnificativa a puterii motorului. Trece de o anumita turatie si nu are viteza limitata insa demareaza si accelereaza de parca e tractor, adica foarte greu. Nu am avut nicium nesaj in bord pana ieri cand, intrcandu-ma de la constanta, pe A2, am accelerat-o sa vad cum se comporta. Nimic, adica accelereaza foarte foarte greu si nu are niciun pic de forta. Totusi intr-un final am ajuns la viteza de 150 km/ora, moment in care s-a aprins becul de avertizare si a afisat urmatorul mesaj: MINDER MOTOR-VERMOGEN. Am uitat sa spun ca masina este cu meniul in limba olandeza. Aceasta eroare inseamna in limba romana: SCADERE PUTERE MOTOR. Deci nu stiu ce sa ma fac si mai ales unde sa merg, la ce service. As vrea sa stiu totodata daca pot sterge respectivul mesaj si cum anume. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc tuturor!
  10. Zgomot scaun

    Salut. Sunt un nou posesor de Volvo S40 si am aceeasi problema cu scaunul de la sofer, scartaie, pocane, trosneste, etc. Ma scoate din minti ce sa mai. Din pacate nu merge linkul pus de Roberto pentru reparatie, ma poate ajuta cineva cu informatii sau cu un link nou. Multumesc frumos!