dr256kr

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About dr256kr

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie BRAILA
  • Auto VOLVO XC40
  • Fabricatie 2018
  • Fabricatie 2 0
  1. Aveti cheie la torpedou la XC 40 Pro Momentum?
  2. Buna ziua,  Experienta cu dealerul a fost ciudata.Intai am optat pentru o Pro mementum XC 40 alba.Mi s-a spus ca s-a vandut , sao iau pe cea neagra.Nu se vanduse, a vandut-o dupa 2 saptamani surorii mele cu 2000 euro mai ieftin decat mi-o dadea mie.Minciuna de tot rasul.Apoi, problemele Torpedoul are spatiu pentru cheie , dar nu are cheie.Mi sa-a spus ca nu are sistem de inchidere cu cheie.Ciudat pentru o masina atat de scumpa. Voucherul pentru accesorii cuprinde presurile, parasolarul si o pernuta pentru gat.Nu am primit nimic pana in ziua de azi. Sora mea a achizitionat masina la 3 saptamani dupa mine si este chemata ca sa ia actele masinii:factura fiscala, certificatul de conformitate si cartea de identitate.La mine, dealerul si nici macar importatorul, nu se sinchisesc , desi le=am trimis nenumarate mesaje. Nu aveam cheie de rezerva in breloc.Au spus ca mi-o trimit.Nimic. Ceva nu e in regula.Oricum, mizerabil. Deja m-au adus intr-o stare de disperare. Aveti la Pro Momentum XC40 cheie la torpedou?
  3. La mine exista doar indentatia pentru cheie, dar nu si cheie pentru ca n-as avea incuietoare la torpedou,Nu inteleg de ce exista spatiu pentru cheie, dar nu si incuietoare.Asta e.Inte timp, ma bucur de masina care e foarte inteligenta.Voi vedea ce se intampla la iarna cu parbrizul.
  4. Cei de la Volvo imi vor face ei o cheie de rezerva, au promis.Parbrizul ciobit ramane ca in proverb:prinde orbul scoate-i ochii.Am iteles ca pot rezolva la un centru de parbrize. si neaparat Casco.Cheia din torpedou mi s-a spus ca nu exista, e doar un spatiu pentru cheie, dar nu si incuietoare.Nu stiu cum e la alti posesori de XC40.Eu , pe un VW din 2005 aveam inchidere cu cheie la torpedou.Asta e .O sa pun o poza si cu indentatia pentru cheie, dar fara cheie.N-am mai avut niciodata Volvo, doar ce am vazut si eu in tutoriale Volvo si Youtube pentru XC40.Va multumesc pentru ca mi-ati raspuns! XC 40 NEW MOMENTUM PRO MY20_17 D3 ATB AWD
  5. Buna ziua,  Am achizitionat acum 10 zile un \volvo XC 40.Nu am mai avut Volvo, deci nu stiam ce trebuie sa contina ca si accesorii.Nu am cheie de rezerva in breloc(are un mic buton care deschide brelocul), nu am cheie in torpedou(are un mic spatiu de dimensiunile unei chei), asa cum se prezinta masina in tutoriale.Deasemenea, nu am vazut ciobitura din parbriz, parea o picatura de apa.Reprezentanta nu raspunde sau da raspunsuri vagi, automate.Incerc sa pun si poze.Portbagajul nu se deschide pana sus ca in video. Trapa de aerisire, la fel,doar se ridica, nu se pozitioneaza in spate.Probabil ca lipsesc si altele, dar nu le-am descoperit.Deci, fiti vigilenti.Au fost reduceri in ultima perioada.Credeti ca e posibil sa fie o masina revanduta?Nu ii stiu nici anul de fabricatie 2019, 2020.E cumparata noua de la reprezentanta Iasi.
  6. Buna ziua,  Am cumparat un Volvo XC40, acum o saptamana.Reduceri, oferta..Greseala mea a fost ca am rugat pe cineva sa mi-o aduca de la reprezentanta, eu neavand in oras reprezentanta Volvo..Avea parbrizul ciobit pe mijloc.Pare o picatura de apa , dar se simte la exterior.Se rezolva in garantia de 4 ani sau va trebui sa ma descurc?Am avut un VW second hand si mi-au sarit o gramada de pietricele in parbriz, dar nu am patit asa ceva.Pare un defect de fabrca evidentiat acum ?Problema e ca o zona ovala din jurul crapaturii ramane aburita, desi restul parbrizului se dezabureste.Ma ajutati cu un sfat, va rog?