JGIonut

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About JGIonut

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie București
  • Auto Volvo S40 1.8
  • Fabricatie 2008
  • Fabricatie 2 0
  1. CD Player

    Salutare. Am acest MKI9200 cu acest cablaj si cu adaptorul CT10VL03. L-am montat a mers doua zile si după a murit, nu se mai aude nimic in boxe nici măcar "spoken menu".  Trebuie cumva conectat undeva, conectorul acela de tip Bulet galben undeva? Daca urmărești alea 3 mufe mama tip bulet nu sunt conectate. S-a dus Blue Box-ul meu pe apa Sâmbetei sau trebuia sa conectez și acel cablu de Mute-in? Menționez că el oprește muzica daca dau play la ceva media sau fac un apel telefonic doar că nu se aude nimic în boxe.
  2. Sincer sa iti spun si eu am fix aceeasi problema. Cand am cumparat masina, daca lasam comutatorul pe 0 si era noapte se aprindeau singure farurile cu faza scurta, iar daca dadeam pe 2 chiar daca era zi sau noapte stateau aprinse. Iar acum, ori ca este pe 2 ori pe 0 stau aprinse numai in pozitia 1 se sting. Ca sa nu mai mentionez ca intr-o seara am blocat masina și farurile au ramas aprinse. Am fost la service la Bogdan si mi-a zis ca nu exista asa ceva si ca trebuie sa merg la primus sa mi le programeze aia. 
  3. Verminderte motorleistung

    Da, multumesc pentru raspunsuri si pareri.  Am rezolvat problema. 
  4. Verminderte motorleistung

    Update: Trebuie să adaug că și pedala de frână se întărește și efectic aproape nu frânează (pentru că nu am cum să o calc). Iar atunci când pedala este funcțională apar iar acele turații de peste 3000 rpm la apăsare ei.  Presupunerea mea este că am ceva aer fals, pe undeva este ceva spart, pentru că se și aude ceca fâsâit în dreptul clapetei.  SAU supapa aceea cu sens unic de la servo frână permite trecerea aerului în ambele sensuri de aici și turația in gol și aerul fals. Am să verific cu un spray pe bază de ethanol.  Daca are cineva sugestii, le aștept cu drag.
  5. Verminderte motorleistung

    Salutare! Am și eu această eroare de curând, problema este că mașina mea este Volvo s40 II 2008 1.8f. Cu alte cuvinte motor pe benzină aspirat, nu am turbină.  Problema a apărut prima dată prin fluctuații ale turație la relanti atunci când frânăm pentru oprire, (de la 1000 rpm la 450rpm revenind imediat la 1000).  De curând am fost la ITP, iar domnul de acolo a turat-o la extrem pentru noxe (nu știu de ce, ca doar noxele le faci la 2000 rpm). După acest episod mașina a început sa se comporte altfel, atunci când frânăm pentru oprire turația se ridica la 3000 rpm si scădea la 1250 rpm doar după ce luam piciorul de pe frână.  Iar în prezent am acest mesaj in bord, motorul tremură din toate încheieturile, merge in șuturi și nu trage.  Ceva ajutor?   VID_20210824_081050.mp4
  6. Problema Climatronic

    Salutare! Am rezolvat problema între timp. În primul rând pot spune că motorașele nu aveau probleme, le-am demontat si schimbat între ele, simptomele erau fix la fel (clima funcționa cum am descris mai sus iar încălzirea scaunului din dreapta doar uneori chiar și cu motorașul de la scaunul șoferului). Am comandat un panou din dezmembrări, aproximativ 100 RON (inclusiv transport), l-am înlocuit și totul funcționează normal (am schimbat doar placa panoului, poză atașată).  Ce am mai putut constata în legătura cu această problemă este faptul că o dată cu apariția acestei probleme, mi s-a defectat și blue box-ul  de la Parrot mki9200 care funcționează doar că nu mai am sunet.  Într-o privire de ansamblu, aceste probleme (climă + Parrot), au apărut după ce am avut o serie de fluctuații de tensiune ce se puteau observa în bord și la faruri. (Am schimbat bateria și am înlocuit cărbunii alternatorului). Mulțumesc pentru ajutor!    
  7. Problema Climatronic

    Da, revenind. Haideți să găsim rezolvările corecte.  Altă constatare, cu privire la cele semnalate anterior in postarea mea: Dacă comut clima de pe automat pe manual și opresc AC-ul, setez temperatura si turația ventilației după care pornesc AC-ul fără să comut pe Automat totul merge normal. Având in vedere că și încălzirea din scaunul  dreapta nu funcționează normal încep să cred și eu că este din panoul de comandă.    
  8. Problema Climatronic

    Salut, Mă confrunt și eu in momentul de față cu aceeași problemă. Din constatările mele: Pe partea stângă merge normal pe partea dreaptă nu. Mai exact: -daca afara este frig si setez temperatura de 20° pe ambele zone, în partea stângă bagă normal, aer călduț/cald, iar în partea dreaptă bagă maxim rece. -daca afara este cald si setez temperatura pe 20°, în partea stângă bagă normal, aer rece, iar în partea dreaptă maxim cald. Am observat și o oarecare "interacțiune" cu încălzire din scaunul din dreapta, uneori merge uneori nu, însă nu am găsit un tipar vis-a-vis de funcționare defectuoasă a climei (pe partea dreaptă). A găsit cineva o rezolvare în cele din urmă la această problemă?
  9. Fluctuatii intensitate lumini

    Salut. Cum ai remediat problema, in cele din urmă?  Care este/sau a fost cauza?