Tanchi

Membru
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Tanchi

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 02/10/1996

Profile Information

  • Locatie Buzau
  • Auto Volvo s40
  • Fabricatie 2005
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

679 profile views
  1. Bună ziua,  Mașina în cauză un s40 din 2005 2.0D  Îmi apare storing remsysteem stop auto zsm și imobilizare. Pentru a o pune în funcțiune trebuie să scot borna de la baterie.  Am pus-o pe tester, am erorile acestea, dar nu știu exact care ar fi cauza.  Am curățat CEM-UL ( azi 16. 04. 2022, am sa-l curăț iar). Alternatorul este bun ( l-am verificat la service).  Nu știu efectiv ce să-i mai fac. Dacă s-a mai confruntat cineva cu aceasta problemă și poate să-mi zică și mie pentru a scăpa de ea, rămân dator, fac și cinste, mi s-a luat de eroarea aceasta.    
  2. Probleme CEM, soluții?

    Am curățat egr-ul aum 8 luni, doar că s-a uitat un senzor ( mufă)  să fie bagat la locul lui. Asta am vazut acum aproximativ 1 luna când am facut schimbul de ulei. L-am conectat dinou senzorul ( mufa), iar eu am observat că  masina în treapta I de la 1500 de rpm pana în 2000 rpm smucește după 2000 rpm nu mai face. Posibil să fie de la egr ? Dar pe tester îi dă erori pe CEM.  Nimic pe turbina, egr. Așa mi-a zis.  Nu am nimic scris pe factură. Verificarea a fost făcută la Vadim.  Vă las un filmuleț sa vedeți cum făcea luni seara 29.11.2021 20211130_013502.mp4
  3. Probleme CEM, soluții?

    Am fost la vadim, nu mi-a dat erorile, doar a specificat ca este de la CEM. 
  4. Vă salut !  Am și eu o problemă cu CEM-ul mașinii ( volvo s40 din 2005 2.0D ) Masina face așa dupa ce am luat ogroapaă în bucuresti mai puternică.  Îmi apare eroarea Anti-skid, a fost pusă pe tester si mi-a dat probleme pe CEM. Am curățat acolo, dar degeaba, merge fără probleme 3 zile maxim, după face la fel. Îmi taie puterea motorului, turbina, nu mai pot pleca de pe loc. Posibil să fie pe partea electronică ceva ? Daca ar fi pe partea electrica, se merită sa-l faci sau se merita să cumperi sh  ? Aș dori să știu ce anume să fac. Multumesc frumos pentru răspunsuri 
  5. Salut ! As vrea sa schimb lupele la farurile deoarece bat foarte rau (plus ca reglajul nu mai merge la farul stang imi bate mai jos decat celalalt ), vreau sa stiu si eu diametrul lentilei de cat este la modelul meu sau orice alta informatie cum as putea rezolva problema asta. Am cautat si faruri cu xenon dar nu prea gasesc si daca gasesc sunt foarte scumpe. Am un volvo s40 din 2005 2.0 D xenon. 
  6. Salut ! As vrea sa schimb lupele la farurile deoarece bat foarte rau (plus ca reglajul nu mai merge la farul stang imi bate mai jos decat celalalt ), vreau sa stiu si eu diametrul lentilei de cat este la modelul meu sau orice alta informatie cum as putea rezolva problema asta. Am cautat si faruri cu xenon dar nu prea gasesc si daca gasesc sunt foarte scumpe. Am un volvo s40 din 2005 2.0 D xenon. 
  7. Pilot automat

    I-am lăsat si lui. Dar pe tine voiam sa te întreb de niște faruri.
  8. Pilot automat

    Ti-am lăsat un mesaj în privat 
  9. Pilot automat

    Întâi sa găsesc tester compatibil să-mi spună ce are.  Nu am găsit nimic în Buzău
  10. Pilot automat

    De vânzare sau vă referiți la diagnoza? 
  11. Pilot automat

    Mersi frumos ! 
  12. Pilot automat

    Multumesc frumos pentru sfaturi. Nu ma deranjeaza nimic stai liniștit din potrivă chiar mă ajută orice sfat cat de mic ar fi el.  Un tester daca cumpar la ce suma de bani ar ajunge ? Am vazut pe net de la 350 de lei  pana la zeci. Îmi poți recomanda un site, o denumire completă a testerului  ? 
  13. Pilot automat

    Este achizitie din țară, a fost adusă în 2018 din Belgia.  Nu vreau sa o mai duc la service-ul acela, nu mi-a plăcut cum au lucrat si cum s-au comportat.  Doar ambreiajul nu-l vede, pe restul le vede.  Ce mi-ai zis tu ar trebui sa facă un electrian? Nu ? ( eu nu prea ma pricep și nu as vrea sa stric ceva pe acolo ) 
  14. Pilot automat

    Pai nu găsesc asta e problema :))  Dar vad eu ce fac. Mersi 
  15. Pilot automat

    Am înțeles,  mersi frumos.  Pot șterge o postare ? Prima data când am postat mi-a dat eroare si s-a postat de 12 ori.