valin

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About valin

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Cluj-Napoca
  • Auto Volvo C70 II D5
  • Fabricatie 2008
  • Fabricatie 2 0
  1. Servus comunitate. Am un C70 D5 2008 si am o problema cu mufa de sub scaun. Mai precis, cablul galben de la airbag iese din socket - si as vrea sa schimb mufele. Voiam sa va intreb daca stiti cumva careva cum anume sa gasesc codul de piesa. Am Vida dar nu stiu unde sa-l caut mai exact. La instalatii electrice ma gandesc. Aveti idee care e codul si/sau denumirea piesei?
  2. Consum urban S80

    Consumul meu spre exemplu pt un D5 din 2008, in oras cand e foarte aglomerat consuma 11,7%; cand e un trafic normal consuma 9,6-9,7%; cand nu e trafic consuma 8,6%. In exteriorul localitatii autostrada+nationale consuma 6% daca merg semi-linistit si sub 130 km/h. Daca merg cu 140 km/h constant pe autostrada si in regim normal legal pe national cu talpa putin mai grea in depasiri, consuma 6,4%. Asta e media la drumuri de 500 km extern.
  3. Buna seara . Am o problema cu un Volvo C70 II 2008 D5 cu cutie automata la care mi-a ramas schimbatorul blocat in pozitia neutru. Norocul meu e ca e in parcare. Ma poate ajuta cineva sa rezolv problema aceasta. Masina are borna scoasa acum pentru ca e blocata cheia in contact pe pozitia I. Atasez si doua imagini cu ce am obitnut ca informatii cu testerul.  Situatia e urmatoarea: am ajuns acasa sa parchez, la un moment dat, dupa ce am pus masina pe pozitie am vrut sa o opresc cu procedura normala - neutr+frana de mana+park. Cand am vrut sa o scot din neutru, nu s-a mai miscat. A ramas blocata. Mentionez ca suportul ala de plastic ce acopera partea inferioara a schimbatorului (cel de sub consola care se deplaseaza o data cu schimbatorul), s-a auzit ca s-ar fi rupt (masina e cumparata de 3 luni si era distrus de inainte) si cred, intuiesc ca ar fi cazut o bucata de plastic acolo si ar fi blocat maneta in felul acesta.
  4. Si sa incerc sa le deconectez si reconectez? Multumesc de sfat
  5. Salutare. De curand am achizitionat un Volvo C70 din 2008 D5. Mergeam pe drum cu ceva prieteni si dupa o oprire (fara sa opresc motorul) am iesit cu toti din masina (miscand scaunele din fata pentru a putea iesi). Cand am revenit in masina am observat ca s-a aprins martorul rosu cu semnul "!" si a aparut mesajul "SRS Airbag - Service urgent". Nu am atins sau umblat la mufe pe stiu eu unde. Masina are 93000 km (cumparata si verificata la service - km reali) deci este in conditie destul de buna. Avand in vedere ca nu a prea fost utilizata si mai mult a stat in garaj, ma puteti indruma va rog la cineva in apropierea Cluj-Napoca sa rezolv problema? Sau macar sa stiu unde si ce trebuie sa fac in continuare. Daca e cineva care a avut o problema similara si imi poate spune si un cost, v-as fi recunoscator. Mersi mult anticipat.