Pfeeris

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Pfeeris

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Galați
  • Auto S60
  • Fabricatie 2014
  • Fabricatie 2 0
  1. Spălare parbriz

    Salut! Eu dețin un Volvo S60 2014 și cred că am o problemă în idea că la mine in momentul in care spăl parbrizul normal ar trebui că ștergătoarele sa spele de câteva ori sa ia o pauză după care sa mai șteargă o data la mine acea ultimă dată nu se întâmplă.Intrebarea mea este ,am o problemă sau este normal la Volvo.Daca totuși am o problemă cum se poate rezolva? Mulțumesc!
  2. Ok,gatasa rezolvat.Era un fir împușcat undeva pe lîngă plafoniera care făcea masa cu caroseria mașinii și de aici toate problemele.  
  3. Va salut domnilor!va prezint următoarea problema ,se arde siguranța pentru lumini interior cu sau fara becuri montate cu sau fara senzor de ploaie conectat.Mai mult că sigur ajung la un service dar înainte vroiam să mă asigur că am eliminat eu toate metodele cunoscute de noi că posesori Volvo.Asa că dacă cineva a mai avut această problema și a rezolvat-o de unul singur îl rog sa mi-o spună și mie.Va mulțumesc!!
  4. Senzor prezenta

    Va salut domnilor!! Am o problema la scaunul pasagerului dreapta fata,adică senzorul de prezență(airbag) nu știu exact cum se numește nu mai funcționează,adică practic chiar daca este cineva pe scaun nu îl "vede".Întrebarea mea este se poate schimba,repara și dacă da unde și cam care ar fii costul.Va mulțumesc,pentru eventualele răspunsuri!!
  5. Volvo S60 faruri

    Mulțumesc Mihai,pentru răspuns.Atunci cred că o să îmi pun lupe bixenon doar că nu găsesc pe nimeni în Galați care să facă acest lucru
  6. Volvo S60 faruri

    Salut! Domnilor am și eu o întrebare merge înlocuit un far cu bec pe halogen cu unul care are din fabrica xenon?Mașina în cauză un Volvo S60 2014.
  7. Sigurante prize 12V

    -Salut!am și eu o problema cu priza 12v de pe tunel in spate. Am verificat siguranța și este buna deși nu cred că trebuia să o verific pentru că priza de pe tunel fata funcționează. A mai întâlnit cineva problema și dacă da cum a rezolvat-o?
  8. Salut!Dețin un Volvo S60 din 2014 și de curând drl-urile nu mai funcționează.Am observat că nu mai funcționează și am fost la un electrician care a verificat toate siguranțele și a zis că nu sunt arse ,cică ar fi un fir rupt și că trebuie data bara jos.A doua zi sau aprins Petru o perioada după care s-au stins din nou.A mai pățit cineva așa ceva și dacă da cum a rezolvat?