Alex23cristian

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Alex23cristian

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Caransebes
  • Auto Volvo v60 hybrid
  • Fabricatie 2014
  • Fabricatie 2 0
  1. Volvo V60 D6 hibrid

    Inevitabil, au aparut si pupincuristii..Asa se intampla cand nu faci fata de unul singur, chemi ajutoare si te plangi ca o adolescenta de 12 ani. Minte batrana dar si obosita.. Hai pa! cu forumul gay al vostru, va las sa va iubiti in continuare. Pusyy :))))
  2. Volvo V60 D6 hibrid

    Din cate vad eu asta este un topic deschis pentru volvo v60 hybrid, in care oamenii vorbesc despre masina asta. Nu am intrat sa ma certe unii sau altii ca mi-am luat masina asta, e problema mea. Problema oricum mi-o rezolv tot eu, ca doar nu vine nimeni de pe forum sa-mi desfaca mie masina. Ma interesa daca a mai avut cineva problema asta si cum a rezolvat-o, ca sa scurtez drumul cumva catre rezolvare. Si daca vroiati sa faceti un forum volvo pentru aia ^batranii^, in care sa va povestiti voi aventurile cu masina trebuia sa limitati accesul.
  3. Volvo V60 D6 hibrid

    Numai destepti pe aici, ce sa zic.. Suna tu la Timisoara sa vezi daca primesc masini hybrid , nici macar pentru constatare. Si da tu mail la Szeged sa vezi daca-ti raspunde cineva, desteptule acre esti destept. Sau tu dai o fuga pana acolo doar sa stai la discutii cu ei?.. Nu va mai dati toti in figuri pe aici, raspundeti la intrebari daca stiti, daca nu gura mica! Le-am scis multora mesaj in privat, deci sigur au fost notificati ca li s-a trimis mesaj si nimic.., unora care se dadeau specialisti in hybrid..
  4. Volvo V60 D6 hibrid

    Si eu tot service caut, dar se pare ca nu e nimeni binevoitor pe aici. trebuie sa ne descurcam pe cont propriu. Eu pentru inceput o sa merg la Volvo Tm pentru o constatre exacta si dupa probabil o sa iau legatura cuc ei de la Szeged, desi este bariera asta de limba, poate stie cineva de pe acolo engleza...
  5. Volvo V60 D6 hibrid

    Buna ziua! Detin si eu un v60 hybrid si se pare ca am ajuns la problema cu compresorul ac. Imi puteti spune va rog ce semne da mai exact, ca la mine in afara ca nu merge ac’ul sunt toate bune si frumoase. Si daca imi puteti spune mai exact unde in Ungaria se rezolva problema, reprezentanta sau orice service fiindca eu sunt la granita si imi este la indemana sa merg. Multumesc!   
  6. Motor electric defect

    Salut! Sunt nou pe aici, am si eu un volvo v60 hybrid din 2014 si acum am ajuns si eu la probleme pe puntea spate.. Ai rezolvat problema pana la urma? Am nevoie si eu de cateva recomandari.. Multumesc!