KaP (VOLVO 850 GLE)

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About KaP (VOLVO 850 GLE)

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/22/1989

Profile Information

  • Locatie Craiova (Ferrara ITALY)
  • Auto Volvo 850 GLE
  1. Proprietari de 850, aratati-va Masinile!!!!!!!

    este de marca japoneza cred ca luna viitoare il iau sa-l probez m-am interesat la un electrician si mi-a zis ca are rolul de a regula curentul care pleaca si care intra in baterie si da scateie egala cum se vede in poza
  2. Proprietari de 850, aratati-va Masinile!!!!!!!

    Am gasit o chestie interesantă pe ebay se numeşte magic booster şi spune că odată ce îl montezi iţi scade consumul creşte acceleraţia si totodata şi intreţinerea motorului este mai buna va pun câteva poze sa vă daţi cu parerea http://cgi.ebay.it/Tuning-Volvo-760-780-850-855-940-944-945-960-965-Amazon-/140502892659?pt=FR_JG_Auto_Tuning&hash=item20b6a00073
  3. Castrol for Volvo Cars sau altceva ?

    castrol 10w40 cel mai bun Atentie!!! de unde luati uleiul din romania sa nu fie din turcia in 6000 km a trebuit sa-i fac schimbul iar, mirat fiind de acest lucru m-am interesat si am auzit de ce a trebuit sa-i fac iar schimbu de ulei era made in turcia.... Castrol EDGE 10W60 . este bun iar dar doar pentru cine este un pic mai nervos pe masina ) intelegeti??
  4. Bujii bune

    Eu unu recomand detinatorilor de 850 Bujiile NGK CU 3 electrozi am facut 49000km pana acum, chiar acum trei zile le-am curatat si pot sa spun ca mai au ceva de spus, Nu incercati alte marci de buji decat cele recomandate de producator eu unul am patito, a trebuit sa schimb fisele di cauza unor buji (champion ,bosch)
  5. Proprietari de 850, aratati-va Masinile!!!!!!!

    tot astazi am vopsit si grila ) in timp scurt , a schimbat complet fata la masina
  6. Proprietari de 850, aratati-va Masinile!!!!!!!

    Gata am montat si impiantu audio pe masina O mica descriere (4 DIFUZOARE SONY XPLOD 13CM 50 W ) RADIO CD USB Alpine CDE - 111R 50 WATTS x 4 amplifier (1 condesator 1.0 Farad SWING) vreo 5 metri de cablu gros, subwoofer, amplificator Hifonics Zeus ,am mai pus si o siguranta la motor cea mai mare din cate exista sa nu fie probleme:) Subwoofer cu doua difuzoare +neoane de culoare rosie nu prea stiu detaliile despre subwoofer dar imi vibreaza stomacu: ))
  7. Proprietari de 850, aratati-va Masinile!!!!!!!

    Cateva poze
  8. Proprietari de 850, aratati-va Masinile!!!!!!!

    Alte poze cu masina mea cu cateva lucruri noi pe ea am schimbat jentile cu unele de aliaj originale volvo ,folie pe geamuri , triplele erau arse de soare si la cum aratau erau bune de aruncat dar le-am dus la un vopsitor care se pricepe bine rau baiatu si cu bani putini le-a facut mai faine decat cele originale ,am mai luat si un ornament pentru toba care da mai bine. Maine o sa ma ocup de partea sonora am sa-i pun un subwoofer cu doua difuzoare foarte tare ia-m cumparat 4 buc de difuzoare sony xplod +un radio cd alpine CDE-111R cu usb ) Am o intrebare cum se numesc jentile astea din poza? chiar imi plac maine urmeza sa imi fac si eu grila identica ca cea din imagine:) ce ziceti e frumoasa????????
  9. Proprietari de 850, aratati-va Masinile!!!!!!!

    Scuze pentru greşelile gramaticale parcă aş fi dinou la şcoală aşa mă simt ) în fine câteva poze cu masina mea când am cumparato. Voi reveni mâine seară cu poze şi informaţi cum arată actualmente maşina mea eu unu zic că am investit ceva bănuţi fară să mă caiesc în poze este aftermarket desi nu arata rau da prea cuminte pare prea nevinovata............revin maine seară cu noi poze........Volvo for Life !!! Am o întrebare? a pus cineva pe volvo 850 instalaţie xenon sau se poate pune? eu ma-m informat la câţiva prieteni şi mi-au spus că da dar cu doua condiţi ori sa bag o lupă in faruri pentru a nu-i orbi pe ceilanţi participanţi în trafic sau sa îmi cumpăr angel eyes sunt în dubii nu ştiu sigur dacă ar merge aşa pe farurile stock care le are maşina ar fi perfect pentru că pe la mine prin zona prin care circul e cam multă ceaţă Şi încă ceva ştie cineva unde găsesc niste faruri angel eyes pentru volvo 850? ca cele din poză de exemplu Poftiţi un site bun şi foarte util pentru voi http://www.elitecat.cz/ am observat că oferă informaţi foarte utile despre piese cum şi unde vin poze cu piese ,schite etc..
  10. Bujii bune

    EU PE A MEA AM NGK CU 3 electrozi SI SUNT MULTUMIT DEFAPT ASTEA SUNT CELE MAI RECOMANDATE PENTRU 850
  11. Proprietari de 850, aratati-va Masinile!!!!!!!

    In urma cu un an jumate aproape am cumparat un volvo primul din viata mea nu prea mi sa parut o masina pt varsta mea 21 ani dar can cum ma-m urcat prima oara si am condus-o m-a cucerit a fost cum s-ar zice dragoste la prima vedere .In fine deci cum spuneam Detin un Volvo 850 GLE Motor 2.0 ,10 valve , 126 caluti 96kw an dec 1995 am cumparat-o la 166000 momentan am facut 223000 cu ea ma-m plimbat cu ea in italia si romania de multe ori dar nu mi-a dat nimic batai de cap, a cerut doar benzinma si consumabilele care este normal sa le ceara la km astia in rest nimik rupt stricat, de retinut nu ma lasat la greu, adica am mers cu rezerva pe rosu 70 km pana la un peco pe autostrada, la minus 25 grade a luat-o mereu la sfert in urma cu 1 luna ma decisem sa o vand ba mai rau sa fac schimb cu o alfa romeo 166 dar cand am facut o proba cu masinie sa vad cum merg am ajuns la concluzia ca nu se merita sa o dau decat pe mercedes seria S daca tinem cont de confort, in fine fratemeo are o alfa romeo pe care a cumparai odata cu mn mine si vreau sa zic ca eu la volvo am schimbat distributie ulei chesti care vrei nu vrei tr trebuiesc schimbate, da el la masina lui numai zic scurt si la subiect a mai platit-o odata in piese http://www.volvo-club.ro/uploads/emoticons/default_smile.png' alt=':)'>))) poate ca de doua ori, in fine eu unu nu vreau sa mai dau masina asta chit ca imi iau alta pe asta nu o mai dau e beton merge ceas dar atentie propietari de seria 850 eu cand am luato la 1000 km am schimbat KIT DISTRIBUTIE(INTINZATOR 2 ROLE POMPA APA ,CUREAUA) SCHIMB ULEI +FILTRU(CASTROL MAGNATEC 10W40 A3 B4) BUJIILE ORIGINALE ALE MASINI NGK IN 3 CRACI +FISELE CUREAUA CARE INVARTE CLIMA ALTERNATOR CEA CARE ESTE SITUATA AFARA CAUCIUCURI NOI UNGHI DE FUGA LICHID FRANA +AERISIRE UNELE NU EREAU NECESARE DA ASA AM VRUT EU SA O AM BUNA SI SA MA BAZEZ PE EA PRIETENI E TARZIU MAINE SAU POIMAINE REVIN CU POVEhttp://www.volvo-club.ro/uploads/emoticons/default_huh.png' alt='???'> CU MASINA MEA SI SPER SA MAI VAD SI ALTI PROPIETARI DE VOLVO 850 AI MS??? Stimate ....KaP, pe acest forum se foloseste scrierea in limba Romana, ceea ce in topicul de mai sus nu prea s-a vazut . Greseli de punctuatie , greseli gramaticale, prescurtari de mess,.....si o foarte lunga propozitie . Momentan m-am limitat la a edita si a corecta cu rosu (ca la scoala) , dar in posturile viitoare daca va fi cazul voi corecta si avertiza oficial .