Phabian

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Phabian

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Auto XC60 - 2016
  1. Soclu bec portbagaj

    Salutare, Știe cineva ce tip de soclu și cum se numește tipul becului din imagine? Este utilizat pt iluminat portbagajul, lumini picioare pasageri și lumini curtoazie portiere (XC60 2016)? In manual este trecut alt tip de bec. Am tot cautat dar nu am găsit nimic edificator.
  2. Salutare! Multumesc pentru info. Am comandat si eu pana la urma, insa este doar o singura unitate care are integrat si modulul de camere si pe cel de Android Auto (AA). Nu are telecomanda aditionala, controlul facandu-se doar din butoanele de pe volan/consola centrala. In ceea ce priveste partea audio se poate asculta radioul original și sa navighezi pe waze/maps fără sonor si viceversa se poate cu sonorizarea maps/waze, fara radioul original, ci din aplicatie (eu am instalat Radio Box). Pe partea de camere, XC-ul meu are camera spate din fabrica si comuta automat pe vederea spate atunci cand cuplezi in R(everse) chiar daca esti contectat prin AA si revine tot automat unde erai initial, ceea ce e perfect. La partea de instalare m-am chinuit un pic pentru ca un cablu era ceva mai scurt si nu mi-a ajuns pana in fata, la picioarele pasagerului, sub mocheta, asa ca am montat tot in lateral dreapta, dar cu ceva chinuiala sa nu se vada nimic. Pana la urma mi-a iesit. Din ce am reusit sa testez pana acum este ok si imi place ca raspunde instant la comenzi, neavand lag deloc.    
  3. Mulțumesc pentru răspuns. Am mers cu fiecare mașină cam 500km extraurban preponderent. Am sesizat diferenta destul de repede pentru ca cea de-a doua cu care am mers era cea cu "lag-ul și am avut tot drumul senzația ca nu schimba vitezele ca prima masina.
  4. Și eu eram curios cum funcționează. Din ce m-am documentat nu ai posibilitatea sa folosesti sistemul audio simultan cu android auto/apple carplay. Am citit ca totuși se poate asculta radioul original și sa navighezi pe waze/maps fără sonor însă as fi vrut confirmarea de la cineva care utilizează deja modulul dacă chiar asa este.
  5. Salut, A montat cineva pe XC60 (2014-2017) modulul pt android auto/apple carplay cu păstrarea ecranului OEM de 7"? Practic se montează în paralel cu instalația existenta a mașinii și se accesează pe intrarea "aux", utilizând butoanele existente de pe consolă centrala și de pe volan. Merită investiția?
  6. Salutare! Vin și eu la acest topic cu o întrebare de începător în ceea ce privește cutiile automate si legata softul/reglajul cutiei: Exista mai multe versiuni de soft pentru același tip de cutie? Spre exemplu am condus doua XC60, ambele din 2016, cu aceeași motorizare D5-220cai și aceeasi cutie. Primul avea un "lag" in accelerație, schimba în treaptă superioară mai devreme si ținea masina subturată (1100-1200rot/min) la viteza constanta de 60km/h. Al doilea XC60 răspundea mai prompt și statea mai turată la aceeași viteza. Și de aici întrebarea si curiozitatea mea: e posibil sa fie doua versiuni de software sau reglaje diferite?