undo

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About undo

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 10/18/1978

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto XC 60
  1. Nu cunosc multe despre S60 sau S80, de fapt despre Volvo in general. Toata lumea lauda aceste modele. Eu am vrut un SUV si XC60 mi s-a parut ca are cel mai "sexy" exterior dintre toate din gama sa(si le-am cam testat pe toate) iar interiorul foarte sofisticat. Asa ca am cumparat-o. Imi place masinuta, chiar foarte mult, dar ziceam doar ca pentru brandul pe care-l promoveaza suedezii credeam ca voi asculta radiourile din Bucuresti fara haraitul acela enervant pe orice post. Nu vi se pare un pic sub asteptari?! La fel cum asteptam ca, dupa ce scoti cheia din contact, sa am lumini aprinse fara sa fie nevoie sa ma intorc si sa apas o maneta sau sa mi se deschida automat toate usile ca sa pot scoate copilul din spate fara a mai actiona telecomanda / apasa butonul din interior. Si tot asa... Stiu ca sunt nimicuri sau poate ca am eu asteptari nerealiste!
  2. Passatul e in curte. Are patru ani si, la problemele pe care le-am adus in discutie, nu se compara cu Volvo. Daca te intereseaza cadem la invoiala la pret, imi iau un PASSAT nou si sunt convins ca o sa vad diferenta.
  3. My XC60 :)

    Salut. Vreau sa te intreb cat consuma in oras. Am si eu una la fel si sunt curios. Ai probleme cu frecventa radio la posturile principale? Sper sa iti rezolve problema cat mai repede.
  4. Multumesc. Ma chinui de trei luni sa inteleg ce inseamna PREMIUM. Poate trebuie sa mai treaca inca trei ca sa aflu... dar in comparatie cu VW Passat...ma rog, nu mai comentez!
  5. Imi pare rau ca primul ma vad nevoit sa scriu primul meu mesaj pe acest forum aici, dar ma numar si eu printre cei care astepta mai mult de la o masina premium. Detin un VOLVO XC 60 de la sfarsitul lui octombrie 2010 si nu ma impac deloc cu sistemul audio "High Performance" care are slabe performante, dupa parerea mea. In afara de calitatea sunetului pe CD, nu pot sa ascult radioul datorita interferentelor care apar la toate posturile care emit in FM. Aici iau in calcul plimbarile numai prin Bucuresti si posturile radio consacrate (Kiss FM, Radio 21, Europa FM, ZU, Smart FM, Rock FM, etc.). Ar mai fi si alte mici lipsuri pe care masina le are dar sunt prea mici in comparatie cu acuratetea semnalului FM. In alta ordine de idei, ma bucur sa ma aflu printre voi si ii multumesc lui muadDib pentru ca a deschis acest topic.