vvasilovschi

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About vvasilovschi

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Suceava
  • Auto S60
  • Fabricatie 2016
  1. Diesel Sau benzina?

    Poti argumenta de ce sa cumpăr benzina ( consum 7%) si nu un diesel ( consum 5%) ? Ce înseamnă generația VEA ?   Difereta de preț a combustibilului chiar nu contează, dar diferența de consum/100 de km, da , contează. 
  2. Diesel Sau benzina?

    Urmeaza sa cumpar un S60 din 2016-2018, cutie automata Eram bucuros de un diesel pentur ca consuma mai putin si sunt obisnuit cu TDI-urile de pana acum ce le-am avut. DAR .... pe toate motoarele de cautare, cam 70% dintre SH-urilese sunt listate la vanzare sunt benzinare. DE CE? Sunt mai bune decat un diesel ?:?:?
  3. Salut

    Am citit postarea ta cu motoarele diesel dupa 2017 care nu mai au defectul cu pistonul ce consuma ulei.

    Caut un S60 2016-2018 sa cumpar.

    Imi spui te rog la ce sa fiu atent? Cum le deosebesc?

    Multumesc

  4. Upgrade Polestar

    buna ziua. Am balansat o vreme intre S60 sau Mazda 6 . SH, din 2016-2018 . Am decis S60, dar vad ca D2 are super preturi (2,0 diesel automata). Am cititi despre polestar. Am gasit ce vrreau sa cumpar, am luat seria de caroserie di intrebat la Volvo (Cluj) daca este posibil. Mi-au spus ca la aceasta masina nu se poate. Inca nu am cumparat-o dar sunt indecis daca sa mai caut sau sa renunt si sa cumpar acel D2. Intrebare : Pot verifica singur undeva pe net care masina este compatibila cu upgrade-ul polestar si care nu ? Deci vorbim despre S60 din 2016-2018 . Cei ce ati facut recent cat a costat? Se merita facuta resoftarea? Cu cat a crescut consumul de motorina după aupgrade? Multumesc.