tanar_dragutz

Membru
  • Content count

    41
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tanar_dragutz


  1. astea cu gdi urile sunt mai rare de obicei eu am un gdi are 220k i-am schimbat distributia complet numai ca un amarat de intinzator hidraulic venit din japonia cel putin asa scria pe el ma ajuns undeva la 900 ron pana la urma nu e cine stie ce tinand cont ca ol mai schimb peste 60 000 ele sunt un pic mai economice fata de cele de 1.8 si din ce am vazut si mai silentioase dar ceea ce nu inteleg e ca motorul e de mitsu si capetele de la planetara tot de mitsu sunt? am facut comanda dupa talon de piese si nr lor de dinti era mai mare fata de ce aveam eu si dupa nenumarate cautari am impresia ca se potrivesc cele de pe carisma ma poate asigura vreun cunoscator ca pe vida asta nou 2012 nu ma pot loga si nu am o serie daca asa este?


  2. Service bun va pot recomanda pe I C Bratianu unde este clubul Crush in aceeasi curte in spatele clubului. Este de nota 10 cel putin asta e parerea mea.

    Eu sunt pentru! Sa stabilim o data si o ora. ;D

    Din cate stiu mai este service-ul lui Titi.Pentru piese noi eu apelez cu incredere la Midnight(Alex Voicu).


  3. Draga tanar_dragut, pe aici nu vorbim cu "luat in gura". Si ultima ta postare din pacate ii da dreptate lui mariusdaniel. Nivelul limbii romane scrise pe acest forum coboara vertiginos. Nu trebuie sa fii toba de gramatica, doar sa respecti niste reguli de bun simt si care-s la mintea cocosului. Dar si forumul asta e o oglinda a societatii in care traim. :smile:

    era vorba de dat din gura nu de luat in gura si de altfel voi sunteti aia culti si vad ca primesc si amenintari deja de la vita:)) stati linistiti ca nu mai ma complic sa va mai raspund ...vita poti sa imi dai si ban daca ai placerea.... ca vad ca aici conteaza cine e mai vechi nu cine are dreptate

    Draga tanar_dragut, pe aici nu vorbim cu "luat in gura". Si ultima ta postare din pacate ii da dreptate lui mariusdaniel. Nivelul limbii romane scrise pe acest forum coboara vertiginos. Nu trebuie sa fii toba de gramatica, doar sa respecti niste reguli de bun simt si care-s la mintea cocosului. Dar si forumul asta e o oglinda a societatii in care traim. :smile:

    era vorba de dat din gura nu de luat in gura si de altfel voi sunteti aia culti si vad ca primesc si amenintari deja de la vita:)) stati linistiti ca nu mai ma complic sa va mai raspund ...vita poti sa imi dai si ban daca ai placerea.... ca vad ca aici conteaza cine e mai vechi nu cine are dreptate


  4. Eu credeam ca e volvo club poate am nimerit pe alt site sau esti tu pe alt forum, daca nu intelegi abrevierile i-a un indreptar poate te ajuta la ceva la toate colturile se gasesc cei care `dau din gura` asa ca daca ai de gand sa vi poti doar sa o spui nu sa gasesti alte comentarii si sa intri in polemici cu alti. Ptr cultura ta generala o propozitie nu trebuie sa aibe si subiect dar tine de gramatica asta asa ca daca esti on topic spui ce ai de spus nu te mai lua in gura cu alti useri. Si mersi frumos ptr aprecieri


  5. Inainte de toate `vb` si `bn `eu zic ca sunt abrevieri si nu messenger cum te exprimi tu, `Tl` vine de la Tulcea ca sa fiu mai explicit iti pot face un desen sau te poti uita pe o harta si sa afli, daca tu nu poti intelege din ce am zis eu asta nu este strict problema mea, nici `io` cum spui tu nu sunt usa de biserica am spus sa iesim sa ne plimbam si sa vizitam eventual sa iasa si un gratar daca doreste cineva ... In mare ca sa fiu pe intelesul tau sa ne intalnim cati mai multi posesori de volvo ca asta spune si topicul si sa ne simtim bine. Dragut sunt cu cine merita.