Adrian Mitrea

Membru
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

2 Followers

About Adrian Mitrea

  • Rank
    Nou venit

Contact Methods

  • Website URL http://www.0-100.ro/

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Opel Astra
  1. 0-100.ro te invita sa vezi cum se fabrica un drive test

    Pana testeaza Bogdan G V60-ul, iata testul cu XC60: http://0-100.hotnews.ro/2011/05/09/in-garajul-nostru-volvo-xc60/ Am pus si o referinta la forum la sfarsitul articolului. Mai nou, 0-100.ro este partener HotNews.ro si testele publicate de acum inainte se vor regasi si pe HotNews.ro. Perfectarea detaliilor tehnice ale parteneriatului si unele probleme cu serverul nostru ne-au determinat sa amanam putin publicarea testului, dar acum este aici si sper sa va placa!
  2. 0-100.ro te invita sa vezi cum se fabrica un drive test

    Multumesc si eu ca ati venit. Dupa ce ati plecat noi am mai zabovit prin centru cateva ore pentru fotografiile statice si filmare, spre mirarea taximetristilor de la Saguna O sa va anunt cand punem testul, probabil in circa 2 saptamani.
  3. 0-100.ro te invita sa vezi cum se fabrica un drive test

    Pai esti carcotas Volvo XC60 este cel mai bine vandul model Volvo la nivel mondial si chiar si in Romania. Deci se vinde FOARTE bine. Dupa mine fumata este o masina care nu se mai vinde. Ca ati testat franarea automata, foarte bine. Treaba cu "incropeala" mi se pare periculoasa cu atat mai mult cu cat masina nu era echipata cu pedestrian detection. Nu uita ca cititorii nostri nu sunt doar membri volvo-club.ro, ci si altii care nu stiu atat de multe despre acest brand ca si tine/voi. Va urma si un test cu V60. Pana atunci puteti gasi la noi pe sit trei teste cu Volvo: Volvo XC60 DRIVe http://www.0-100.ro/...lvo-xc60-drive/ Volvo C30 facelift http://www.0-100.ro/...stru-volvo-c30/ Volvo S60 http://www.0-100.ro/...stru-volvo-s60/
  4. 0-100.ro te invita sa vezi cum se fabrica un drive test

    Ok. Atunci invitatie se inchide aici. Vor veni la filmare Adi2727 si consoarta Nu trebuie sa te tii dupa noi cu masina ta. Daca vreti, amandoi veti merge in XC60 cu mine sau in celalat XC60 din care vom filma. Daca totusi vrei sa mergi cu masina ta traseul va fi filmare prin Brasov o ora (20 km sa zicem) si apoi cel mai probabil pe drumul spre Poiana Brasov. Deci ar fi vorba de 50-60 km in total. Filmarea dureaza 7-8 ore pentru ca cea mai mare a timpului vom filma static (interiorul, detalii exterioare ale masinii).
  5. 0-100.ro te invita sa vezi cum se fabrica un drive test

    @Adi2727: Ok. S-a facut. Lasa-mi pe mesaj privat nr. tau de telefon si te sun cand suntem aproape. In jur de ora 9:00 vom fi la IATSA Volvo in Brasov. Later edit: Am luat numarul de la profil. Te sun dimineata. Avand in vedere ca tu esti din Brasov, invitatia ramane valabila in continuare pentru o persoana care poate merge cu noi din Bucuresti sau din orice alta localitate de DN1, pana in Brasov. In cazul in care va mai fi cineva tot din Brasov, acela va fi ultima persoana care poate veni (din motive de organizare in masini in timpul filmarii). @tudor75: Invitatul poate sa faca ce vrea el atata timp cat nu incurca filmarea noastra. Nu va aparea in test (vezi rubrica in garajul nostru de pe 0-100.ro pentru a vedea cum arata un test de-al nostru). Voi/vom asculta observatiile si vom putea vorbi despre orice, insa asta nu va intra in articol. Deci mai astept un mesaj aici pe forum pentru inca un doritor.
  6. Salut, Eu sunt editor al revistei auto online 0-100.ro, care am vazut ca are cativa fani printre voi. Unul dintre principiile mele este acela de a fi aproape de comunitatile auto (citesc, chiar daca nu comentez). Intotdeauna am incercat sa sparg bariera dintre voi, cititorii, si noi jurnalistii auto. Prin urmare va lansez urmatoarea invitatie. Pe scurt, unul dintre voi este invitat la un test 0-100.ro pentru a vedea "cum se fabrica". In acest sfarsit de saptamana (19-20 martie 2011) testam Volvo XC60 cu noile sisteme de securitate disponibile pe acest model. Pe scurt, Volvo XC60 cu un mic facelift tehnologic si de interior. Nu vreau sa fiu formal, si nici voi, dar trebuie sa va spun cate ceva inainte sa stiti in ce va bagati: - filmarea va avea loc sambata, 19 martie, in zona Brasov - putem lua cu noi o persoana (suntem 3 membri ai echipei si bagaje-echipamente) in conditii de confort - plecarea se face din Bucuresti in dimineata zilei de 19 martie, in jurul orei 6:00 (deci foarte de dimineata), iar intoarcerea in aceeasi zi, in jur de ora 19:00. Ar fi bine ca cine vine cu noi sa fie din Bucuresti sau din orice localitate pe care o traverseaza DN1 pentru ca nu mergem pana la Timisoara sa luam pe cineva, de exemplu. Daca acel cineva, de oriunde ar fi, vine singur in Bucuresti sau in zona DN1, nu e nicio problema - filmarea va dura efectiv circa 7-8 ore, la care se adauga orele petrecute pe drum, timp in care accesul la toaleta, mancare si bautura va fi limitat de conditiile zonei in care vom filma - costurile celui care va merge cu noi sunt legate strict de dorintele si nevoile personale (nu asiguram mancare si bani de buzunar) - invitatul NU va putea conduce Volvo XC60 din motive de raspundere personala (masina este luata pe semnatura proprie si nu vreau sa fiu tras la raspundere pentru orice fel de actiuni/incidente pentru care nu sunt eu raspunzator) - daca sunt intrebari suplimentare, le astept in acest topic - va merge cu noi primul dintre voi care raspunde afirmativ acestei invitatii. Daca va exista o intrebare din partea unuia dintre voi, iar imediat dupa va fi altcineva care accepta invitatia FARA a pune o intrebare, va merge la filmare cel care a raspuns afirmativ (asta era logic oricum, din formularea initiala clara: merge primul care raspunde afirmativ) Voi urmari topicul sa vad reactiile si intrebarile voastre. Voi raspunde cat mai prompt cu putinta. Am pus invitatie atat de tarziu pentru ca vremea nu pare grozava si ne-am hotarat tarziu in privinta detaliilor. Daca acest mesaj este considerat reclama, spam sau cine stie ce altceva, puteti sa-l stergeti. Seara frumoasa, Adrian