MMihai

Echipa Volvo-Club
  • Content count

    828
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by MMihai

  1. E vorba despre acest membru, numit mmek, abonat în 16.01, și activ doar 12 zile. Are 39 de postări, toate șterse, probabil pentru SPAM. Mă întreb de ce mai apare în lista de membri? Mesajele venite pe adresa mea de e-mail, le-am șters, pus în SPAM, expeditorul blocat, evident. Nu e nici prima nici ultima dată când se întâmplă asta. Alții vând acte false, pașapoarte, etc. M-ar mira să fiu singurul care vede aceste postări, sau care primește e-mailuri nedorite, cu antetul volvo-club (fals, desigur).

    1. MMihai

      MMihai

      E ceva ciudatel cu select-ul respectiv. Modificat campul din nou, acum poti introduce 'manual' orice valoare doresti si va fi afisata corespunzator.

    2. (See 2 other replies to this status update)

  2. E vorba despre acest membru, numit mmek, abonat în 16.01, și activ doar 12 zile. Are 39 de postări, toate șterse, probabil pentru SPAM. Mă întreb de ce mai apare în lista de membri? Mesajele venite pe adresa mea de e-mail, le-am șters, pus în SPAM, expeditorul blocat, evident. Nu e nici prima nici ultima dată când se întâmplă asta. Alții vând acte false, pașapoarte, etc. M-ar mira să fiu singurul care vede aceste postări, sau care primește e-mailuri nedorite, cu antetul volvo-club (fals, desigur).

    1. MMihai

      MMihai

      Salut,

      Am verificat posibilitatea accesarii datelor cu caracter personal (in speta, mail) de catre utilizatorii platformei. Adresa de mail nu poate fi vizualizata sub nicio conditie.

      Existau cativa utilizatori (destul de multi, for that matter) care aveau info. de contact trecute in campurile dedicate Yahoo!Messenger si Skype. Nu mi s-a parut ca te numeri printre ei. Acestea au fost dezactivate, informatiile s-ar putea sa fie tinute in cache pana la prima logare a respectivilor useri.

      De 'meek' si altii ca el ar trebui sa scapam, macar partial, in viitorul apropiat. Au fost refacute parte din setarile ce tin de procesul de inregistrare precum si filtrare a continutului (anti-spam).

      Avand in vedere schimbarile 'politice' recente, as inclina sa cred ca leak-ul a avut de fapt loc pe 'celalalt' forum, care intre timp nici nu mai exista, fiind folosit site-ul drept redirect pentru ceva scam in domeniul cripto. :)

      Prin SMTP-ul folosit de acest board nu exista balarii, dar oricine poate simula o identitate in online. De aici, nu au plecat.

      Cu rabdare se trece marea.

      PS - poti modifica anul fabricatiei in cel corect, am adaugat optiunile in lista derulanta.

    2. (See 2 other replies to this status update)

  3. Да качество наверное не очень...смотреть не буду., скачать fifa 15 ultimate team и ползунки fifa 15 скачать fifa 15 pc 32 bit