Tibi.Andrei

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Tibi.Andrei

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Alba Iulia
  • Auto Volvo V50
  • Fabricatie 2007
  1. Întrebări despre un V50

    Am si utitat ca am scris aici acum ceva timp, dar din una in alta am ajuns din nou pe forum.... vreau doar sa va zic ca masina se comporta impecabil, dupa ce am facut ceva drumuri cu ea, am fost multumit si am renuntat la gandul de a vine masina. Acum am aproximativ 215000 si nu am avut nici o problema la masina. Consumul in oras ramane destul de ridicat (in jur de 7-8%), dar in afara nu trec peste 6% fie ca merg la ski, fie ca merg la peste vara cu masina burdusita .... Traiasca Volvo si urmatoarea masina o sa fie tot Volvo. Poate de data asta cu tempomat, asta chiar lipseste acestei masini.
  2. Întrebări despre un V50

    Consumabilele le schimb saptamana aceasta, urmeaza distributia si cauciucuri de iaran toate pana la 1 noiembrie, apoi daca mai am probleme cu consumul merg la test la Turda. La un drum de Alba Iulia, Targu Mures am avut consum de 5.6. Clima functioneaza ok deocamdata am sa aman orice interventie asupra acesteia. Cat costa piesele pt distributie la V50 ? Ma intereseaza un cost estimativ. Km dati inpoi nu cred sunt destul de multi pt varsa masinii si am o carte service ce pare a fi ok in sensul ca exista evenimente la perioade de timp regulate, din pacate in cartea service la volvo nu se mentioneaza si in ce constau interventile, iar baza de date comuna ca si la VW nu exista decat pt perioada de garantie a masinii. In aceasta perioada a fost facut doar un upgrade la soft undeva la 20000km. Aceasta informatie o am de la reprezentanta Volvo cand am fost la verificare inainte de a cumpara masina.
  3. Întrebări despre un V50

    Am vb cu volvo 244 si am sa-i fac o vizia dupa data de 30 sept, pana atunci nu pot deoarece o sa fiu plecat in delegatie. Va anunt daca o sa gasim vre-un defect sau nu. Multumesc pt ajutor.
  4. Întrebări despre un V50

    E clar am o problema, cum o rezolv unde pot pune un diagnostic cel mai aproape de Alba Iulia? thor4ever zicea ceva de Turda,... si cat ar costa un diagnosti ?
  5. Întrebări despre un V50

    @Pasionat, Consumul este pe bord, la pompa nu am facut consumul, de ce intrebi e posibil ca indicatorul de bord sa indice un consum eronat? Daca intradevar consumul este peste normal, cum pot remedia problema ? @carcotas sef 1. Referitor la clima sau AC; in conceptia mea Clima = AC si in nici un caz nu inseamna climatronic. (am sa editez anuntul si trec AC in loc de Clima daca se poate interpreta gresit nu a fost intentionat) 2. Navigatia Volvo, asa scrie pe acest display dupa cum bine se vede in poza, Scrie : VOLVO NAVIGATION SISTEM, de ce spuneti ca nu ar fi adevarat, si cum pot afla ce navigatie este pt a corecta aceasta gresala. Da intradevar un GPS la 3 mil face mult mai mult decat aceasta navigatie dar asta nu insemna ca nu o pot trece la dotari. Scuze de "insulta". 3. Legat de sonorizare, asta este teapa mea, asa scria in anuntul persoanei care mi-a vandut masina, am preluat aceasta informatie fiind convins de sunetul din masina care este net superior fata de Golf sau Megane chiar si in varianta basic. 4. Km sunt reali cel putin asta spune cartea service, o pot scana si pune pe forum daca se poate verifica de vre-un membru, chiar as dorii acest lucru. 5. Alarma volvo: Am facut aceasta afirmatie deoarece am un buton de panica pe telecomanda, si un buton pe consola de langa oglinda care am inteles ca activeaza un senzor ce declansaza alarma sau ce o fi daca masina este ridicata. (daca aceste sisteme nu fac parte din alaram si alarma este inexistenta am sa corectez si aceasta informatie.) Eu am cumparat masina cu 7000 euro neinscrisa am mai cheltuit cu RAR, taxa poluare asig ob + casco + rovinietea ..... aproximativ 950 euro, fiind nemultumit de consum, am incercat sa o vand fara sa pierd nimic de aici vine si pretul de 8250 Euro neg ma gandeam ca o sa negociez maxim 250-300 euro. Multumesc si astept in continuare parerile voastre mai ales legate de consum, daca reusesc sa corectez aceasta problema nu cred ca mai e cazul sa vand masina.
  6. Buna din nou, Ar fi de ajutor si cateva pareri, si nu primesc nici un telefon. Este pretul prea mare ? Km prea multi pt varsta ei ? Dotari putine ? Vreau sa aflu parerea voastra ca si potentiali clienti. Si mai am o nedumerire, e normal la acest motor sa am un consum mediu de 7.1 la 500 km, vit medie 39 km/h ? (incerc sa evit agresivitatea si sa schimb vitezele corect) Fac naveta la o fabrica de langa Alba Iulia aflata undeva la 13 km, drum national iesirea spre Teius, plus ca in Alba nu e nu stiu ce trafic dupa parerea mea. Mi-e teama sa nu am ceva defect.... filtrul de aer a fost schimbat urmeaza restul si distributia in cazul in care nu se vinde pana pe 15-20 oct 2011 (filtrul a fost primul, deoarece era destul de murdar si credeam ca de aici vine si consumul ridicat). Am avut ocazia sa conduc si Megane (1.5 DCI 80 KW), Golf IV 1.9 TDI (74 KW), si nici una din aceste masini nu are consumul mediu mai mare de 5.5l/100km maxim 6l/100km la golf. Si vorbesc de consum mediu facut la peste 500 km.