Jimmys80v

Membru
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jimmys80v


  1. Buna!

    Am revenit,cu noi precizari.Tinand cont de remarcile d-lui Midnight..si Cristi,am cuplat clima observand ca nu raspunde la c-da.Am apelat la un prieten,specialist in clime -de la o alta firma- care a constatat ca..nu mai aveam freon in instalatie. Deci,ca o concluzie, atunci cand presiunea in instalatia de clima este prea mare sau aproape deloc,apare acest deranjament la masina.

    Va multumesc tuturor.

    Sa auzim,numai de bine.Jimmy.


  2. Buna,colegilor!

    Asa cum am promis -tinand cont si de sugestiile voastre-ieri, dupa ce am ajuns acasa,am purces la verificari. Prima verificare am facut-o la senzorul de temperatura,care galvanic mi-a aratat o anumita rezistenta,ceea ce m-a convins ca defectul se datoreaza acestuia.In aceasta dimineata,am reluat procedura si tot asa s-a comportat.Urmeaza sa-l inlocuiesc,dupa care voi reveni cu detalii.

    Va doresc,o zi mandra! Jimmy.


  3. Buna ziua!

    Am reusit sa-mi cumpar senzorul de temperatura exterioara la VOLVO XC-90,AN 2006- se afla localizat in oglinda din stanga soferului-dar,acum s-a ivit o alta problema.!!.. Firma de la care s-a achizitionat piesa,solicita o manopera de ..3 ori mai mare decat pretul ei!!..Mi se pare..c-am mult!!! As avea nevoie -pentru Brasov-de un specialist pentru lucrare,la un pret decent.Ma poate, ajuta cineva!?

    Cu multumiri,Jimmy.

    3 people like this

  4. Buna!

    Doresc,sa-mi comunicati locul de amplasare a senzorului de temperatura exterioara de la XC-90 2.4 Diesel,an de fabricatie 2006.De asemenea,care ar fi cea mai buna procedura de urmat,in acest caz?

    Va multumesc,anticipat.

    Sa aveti, o zi minunata.Jimmy.

    Revin cu o completare necesara. Acest senzor este defect.

    Multumesc.


  5. Da d-le Marius!

    Materialul a ajuns si la Politia din Timisoara.Prietenul meu,va multumeste pentru gestul civic facut de catre oamenii carora le pasa,de ceea ce se-ntampla atat cu ei,cat si cu semenii lor. Mai rar in ziua de azi,dar uite ca,incetul cu incetul unii dintre noi,actioneaza ca niste adevarati eroi anonimi.

    Cu stima,Jimmy. :hello2: :hello2:

    3 people like this

  6. Ziua buna!

    Aseara,in jurul orei 17.40 am reusit sa remediez defectul semnalat,inlocuind siguranta F 34 de 15 A din CEM. Am probat functionarea completa a stergatoarelor si totul este ok. Ce ma nelinisteste,este cauza producerii defectului! Probabil, faptul ca unul-cel din stanga soferului- din stergatoarele de far se misca uneori haotic,ma determina sa mai caut, pentru a elimina posibila cauza.

    Inca o data, mii de multumiri,pentru ajutorul primit de la ,,domn profesor" Bogdan G. :hello2: :hello2: :hello2: .....

    Va doresc,o zi excelenta tuturor.

    Cu stima,Jimmy.


  7. Va salut!

    Doresc o schema electrica pentru sistemul stergatoarelor de parbriz si faruri, de la un volvo S 80 2,0 T.an de fabricatie 2006.Solicit ,deoarece functioneaza-la c-da data de la maneta din interior-numai stergatoarele de la parbriz,fara a se pulveriza lichidul pentru parbriz.Dupa o verificare,in detaliu a circuitului ce alimenteaza pompa din rezervorul aferent,am constatat lipsa tensiunii de alimentare.Specific, ca siguranta de 35 A este buna.Nu am reusit sa localizez releul care probabil da c-da,atat la pompa din rezervor cat si la cele 2 stergatoare de la faruri.

    Va multumesc si va doresc,o zi excelenta tuturor!

    Cu stima, Jimmy.