flaviuss15

Membru
  • Content count

    127
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by flaviuss15


  1. Salutare si La multi ani, azi am avut si eu problema cu pilotul automat, simpotmele sunt urmatoarele, cand pornesc masina il activez si apare in bord, dupa ce calc acceleratia imediat dispare si mi-a aparut o eroare cu mesajul in germana "Motorsystem wart erfordel" am tradus si mi-a dat asa "sistemul motor asteptare". Aveti idee ce poate fi, are vreo legatura cu clapeta de acceleratie trebuie curatata?

    Am uitat sa precizez, ca acul de la turometru oscileaza intre 800 si 1.000 turatii asta la relanti pe Parcare, pana acum n-am vazut niciodata sa oscileze.


  2. Salutare, am si eu aceeasi problema, m-am uitat azi si de undeva dinspre mijlocul caloriferului sau partea dreapta(cum stai la volan) este scurgere de antigel, problema care ma dispera este ca se abureste parbrizul de la vapori de antigel trebuie sa-l sterg foarte des, saptamana asta n-am timp sa il fac dar pe sambata sau duminica vreau sa ma apuc.

    - O intrebare de baraj, cum se numesc oringurile astea in engleza daca stie cineva, am cautat pe vreo 5 dictionare on-line si imi zice ca nu exista cuvantul. Intreb asta pentru ca eu stau in Uk si trebuie sa imi cumpar de aici.

    - Salman cum ai scurs antigelul? Cumva dupa ce ai desfacut clemele de la tevi lai lasat sa curga pe acolo pe la tevi?

    - Spuneai mai sus ca desfaci surubul(tortz) unde este, la care te referi?

    - In partea opusa tevilor caloriferului mai este vreo prindere ceva sau alte oringuri pe acolo?