volvo v70

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About volvo v70

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie focsani
  • Auto volvo v 70
  • Fabricatie 2001
  1. probleme cu relanti-ul

    pai nu am schimbat nimic la ea ... o am doar de 2 luni testerul nu era special pentru volvo
  2. probleme cu relanti-ul

    pai aici in vrancea am fost la singurul tester care are de volvo si nu i-a aparut nimic... merge totul perfect....ce sa mai zic?o sa icerc totusi sa fac o proba cu alte injectoare sa vedem dak face la fel. si dak face la fel ce sfat imi dati? Vrei să înţelegi odată că astfel de scriere e interzisă?
  3. probleme cu relanti-ul

    ati gasit ceva?
  4. probleme cu relanti-ul

    am aplicat metoda data si am gasit urmatoarele:DTCS IN VEHICLE:-ABS CHECKING;-SRS READY;-ECM CHECKING;-AUM READY;-CEM DTC SET;-DIM READY;-DDM CHECKING;-CCM DTC SET;-PDM CHECKING;-REM DTC SET;-SWM CHECKING;-UEM READY.
  5. probleme cu relanti-ul

    la diacnoza a iesit totul bine....chiar nu stiu ce sa fac pierderi de ulei nu am....se vede putin scurs ulei pe la chiuloasa dar sunt vechi....am masina de 2 luni,nu o am de mult. am mai zis k atunci cand o las sa mearga la relantii mai mult timp (dar nu tot timpul face asa) se opreste singura k si cum s-ar inneca si apoi dau mult la automat si porneste si scoate un nor de fum negru deodata si apoi nu mai scoate fum.
  6. probleme cu relanti-ul

    am fost la un tester si a zis k e posibil sa fie injectorul cu fir cu probleme....mi se opreste din mers si apoi ii dau mult la automat si pana la urma porneste si scoate mult fum negru(adica motorina nearsa) Astfel de scriere nu e acceptată!
  7. probleme cu relanti-ul

    salut am si io un volvo v70 2.5 tdi din 2001 si am probleme cu relanti-ul!!! vreau si eu un sfat...