Alimănescu

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Alimănescu

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie România
  • Auto Audi A4 B7 8EC
  • Fabricatie 2007
  1. Parking heater

    Nu aș putea să-ți spun un preț corect. Eu am plătit 100 de lei, pentru demontare/curățire/montaj, dar în cazul meu a fost vorba despre un preț preferențial, tocmai pentru că sunt un client fidel acolo. Absolut toate operațiile de întreținere sau reparație pe care le-am făcut la mașină au fost la ei și am devenit prieten foarte bun cu inginerii și mecanicii de acolo. Iar atunci le-a fost oarecum jenă să mă taxeze, tocmai pentru că nu au reușit să-l facă să meargă.
  2. Parking heater

    Da, mașina mea e un Audi, dar din câte am citit pe net, acest model de încălzire auxiliară fabricat de către cei de la Ardic a fost montat pe Volvo și Audi. La Audi majoritatea sunt fabricate de webasto și sunt mai rare modelele cu încălzire staționară de la Ardic. Mulțumesc frumos pentru răspunsuri. Am să-l contactez pe Midnight Caller. Noapte bună.
  3. Parking heater

    Cred că da, nu mai rețin exact forma, dar seamănă foarte mult cu ce este în fotografie. Mi l-au desfăcut băieții la reprezentanță, am stat lângă ei și inițial ei bănuiau că trebuie doar curățat. Numai că nu a fost deloc așa. Nu am găsit mizerie cum m-aș fi așteptat în interior, ci doar puțină funingine. Bujia aia mi-au verificat-o și au zis că e ok, de fapt se aprindea asemănător cu cele incandescente. Iar ventilatorul ăla, la fel, funcționa. Pe tester ieșea aceea eroare ”no flame” (cu toate că bujia e în regulă), așa că singura vinovată a rămas această supapă sau egalizator, care nu ar mai împrăștia motorina cum trebuie. De fapt pe eșapamentul încălzirii auxiliare scotea picături de motorină. Problema e că acolo la reprezentanță nu se pot comanda și nu vin separat componentele. Vine numai un kit de reparație, ce înlocuiește aproape toate componentele și care nu e deloc ieftin. De aceea v-am întrebat, în speranța că mă puteți îndruma către un magazin de unde să le achiziționez separat.
  4. Parking heater

    Salut. Te rog îmi poți spune dacă egalizatorul de care vorbeai mai sus este aceea supapă ce îndeplinește un rol asemănător unui injector (nu știu dacă termenii sau denumirile alese sunt cele mai potrivite și îmi cer scuze anticipat). Dacă răspunsul este da, se poate cumpăra/comanda separat? Mulțumesc.