opt81

Membru
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About opt81

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie DOLJ
  • Auto 850 T5
  • Fabricatie 1996
  • Auto 2 850 GLT
  • Fabricatie 2 1994
  1. PROBLEME PORNIRE

    Salutare tuturor o sa incerc maine cu un fir dar as dori sa cumpar si releul daca-l arew cineva.va multumesc.
  2. PROBLEME PORNIRE

    Salut ma poate ajuta cineva cu acest releu contra cost binenteles pentru ca nu gasesc iar nou costa foarte mult. Multumesc.
  3. PROBLEME PORNIRE

    astazi am pus testerul pe masina si totul este ok imobilaiser cheie,cititorul de cheie totul si pe motor singurul cod de defect 2 1 2 sonda lambda. Oare eroarea de sonda sa fie de la gas sau trebuie inlocuita?
  4. PROBLEME PORNIRE

    Nu am telecomanda iar daca se poate inlocui pur si simplu cu un altul este ok.Maine am sa cumpar unul si vad ce se intampla. Va anunt multumesc.
  5. PROBLEME PORNIRE

    SALUTARE AM OPROBLEMA LA PORNIRE SI ANUME ACEST RELEU SAU CE ESTE EL NU STIU EXACT NU MA LASA SA DAU LA AUTOMAT. RELEUL MERGE CONTINUU SI ODATA CU EL AVARIILE SE OPRESTE DOAR DACA SE DECUPLEAZA BATERIA SAU RELEUL.INTREBAREA ESTE DACA MERGE LUAT DE PE O ALTA MASINA SAU ESTE PERSONALIZAT.MA POATE AJUTA CINEVA IN ACEST SENS? Dezactiveaza Caps Lock-ul!Citeste Regulamentul!
  6. volvo 850 t5 consum foarte mare

    Salutare astazi am rezolvat problema am inlocuit controlerul si am din nou presiune merge foarte bine iar eu respir usurat. Multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute.
  7. volvo 850 t5 consum foarte mare

    salutare tuturor am desfacut astazi wastegate-ul si membrana era buna cred ca era schimbata nu de mult timp pt ca arata foarte bine si am pus si o saiba la sonda lambda atasez mai tarziu poze pt ca am uitat camera in masina am mai verificat furtune,intercooler nu gasesc problema
  8. volvo 850 t5 consum foarte mare

    astazi nu am avut timp sa lucrez la masina dar maine o sa desfac wastegate-ul si am sa pun si saiba la sonda lambda si va anunt ce se intampla.multumesc pt sfaturi.
  9. volvo 850 t5 consum foarte mare

    O sa incerc maine fara mufa la controler iar instalatia a fost pe masina asa am cumparat o din Italia anul trecut din dorinta de a avea si un t5 avand deja un 850 glt din 94de care apropo sunt foarte multumit nici macar o problema la el.
  10. volvo 850 t5 consum foarte mare

    codul nu l stiu nu l am notat dar maine pun iarasi testerul si va spun si codul.Atunci ar trebui sa schimb sonda lambda nu? da presiune in mers pentru ca masina v am zis nu mai trage ca inainte.
  11. volvo 850 t5 consum foarte mare

    acul de laturbo intra pe zona hasurata numai foarte putin laturatie mare peste 5000
  12. volvo 850 t5 consum foarte mare

    nu estediferenta de la benzina la gpl iar coduri de defect numai sonda lambda si masina nu trage cum trebuie din cauza ca nu face presiune la turbo
  13. volvo 850 t5 consum foarte mare

    am mai intrebat si eu oameni care repara masini si unii zic ca testerul da sonda lambda defect dar cauza ar fi debitmetrul de aer ca sonda se strica foarte greu iar altii ca ar fi catalizatorul infundat din cauza asta nu face nici presiune la turbo. sonda lambda defecta cica nu ar trebui sa creasca chiar atat consumul ci numai cateva sute de grame jumate de litru la 100km
  14. volvo 850 t5 consum foarte mare

    Este consumul afisat pe bord si as zice mixt. astazi cu 15l de gpl am facut 50km dar am fortat o la limita de nervi pt ca nu stiu ce sa i fac.
  15. Salutare tuturor am si eu o problema cu t5 meu consuma foarte mult si nu face presiune pe turbo de doua saptamani incoace si nu stiu ce sa i fac.Am verificat toate vacumurile am schimbat si valva aceea cu trei furtunase pe tester nu mi da decat sonda lambda si am mai observat ca valva(evap) nu lucreaza cand accelerezi in rest nimic defect(doar consumul de la 12,3 la 18,4/100km).Poate ma indruma cineva cu un sfat multumesc.