Sh0ot

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Sh0ot

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Galati
  • Auto Volvo V50 1.8i
  • Fabricatie 2006
  1. Buna Dimineatza, Din pacate nu merge nici cu a doua telecomanda! Daca ar putea cineva sa ma lamureasca, sau macar sa-mi spuna niste variante pe care sa le mai incerc!
  2. Salut, Mersi si bine v-am gasit si eu !! Credema ca merge si din butoanele de la Lock/Unlock Doors de pe portiera !! (Numai la inchidere) Da am 2 telecomenzi nu am incercat si cu a doua...o sa incerc in dimineatza asta !! P.S. pt cei care nu ma cred ca merge si de la butonul de la Lock/Unlock Doors o sa fac un video!!
  3. Deci la mine si in carte scrie " daca apasati mai mult pe butonul de blocare a usilor se inchid si geamurile" si la deblocare la fel !! Problema mea este ca functioneaza numai la inchidere(din telecomanda) sau blocare(de la portiera) ! Sa le deschid nu merge automat asa cum zic ei in carte sa tin mai mult apasat pe deaschis(telecomanda) sau deblocare(portiera) !
  4. Buna Seara, Sunt pot sa zic proaspat posesor a unui Volvo V50 2006 1.8 125cp ! Zilele trecute citind eu prin cartea masinii, am descoperit ca daca tin mai mult pe inchis/deschis se inchid/deschid geamurile !! asa ar trebuii sa se intample si din interiorul masini de la butonul de inchidere/deschidere a portierelor ! Din pacate la mine nu vrea sa functioneze nici de la buton din masini , nici din telecomanda decat la inchidere !! La deschidere nu merge! De Ce? Asta este nedumerirea mea !! Geamurile merg perfect si la inchidere si la deschidere in mod normal dar cand vreau sa le deschid din butonul din masina de blocare/deblocare portiere nu functioneaza si nici din telecomanda decat la inchidere !! Daca ar putea cineva sa ma lamureasca !!