Mr Fish

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mr Fish

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/02/1983

Profile Information

  • Locatie Timisoara
  • Auto Volvo V50
  • Fabricatie 2007
  • Auto 2 Volvo S40
  • Fabricatie 2 2012

Recent Profile Visitors

468 profile views
  1. ANTI-SKID SERVICE REQUIRED

    Recomandati-mi un electrician, mecanic, service, competent de volvo in Timisoara. Am s40, 2012, 1.6D, 145500km. Engine service requaired și anti skid, motorul vibrează f tare , chiar și în safe mode . M-a lasat in drum , s-a activat eroare și a înnebunit. ... vreau sa ii fac diagnosticarea completă, verificare electric/mecanic,  nu am faza lunga pe farul dreapta față h9(pus nou), nu am tensiune, sigurantele's bune.(verificate).
  2. ANTI-SKID SERVICE REQUIRED

    Salutare, revin cu completari ...am dus masina la reprezentanta si mi sa spus ca este valva EGR cod 36001412, imi puteti de unde pot sa achizitionez noua la un pret bun?...... apoi.... odata ce schimba valva, poate sa imi regenereze filtru de particule!(asa o fi?)...am incecat sa postez 2 poze cu testele facute.. dar nu am reusit...Multumesc
  3. ANTI-SKID SERVICE REQUIRED

    Multumesc Bogdan G., sa vad cum e dipus "colegul" cu testaru si le notez aici.(pana una alta, o sa caut un pasionat in care sa am si baza) Fiind membru de onoare, imi poti recomanda pe cineva, aici in Timisoara, la cine sa merg?
  4. ANTI-SKID SERVICE REQUIRED

    Salutare tuturor si am sa trec direct la subiect. Detin un Volvo V50, 1,6D, 2007, fiind masina personala, se face ca sta foarte mult in fata blocului (neavand garaj) si avand alte 2 masini de sevici, respectiv o Skoda Octavia Tour 1,9D, 2007 si un alt Volvo S40, 1,6D, 2012 pe care le uzam zilnic. Se face ca nu sunt mecanic si nici cunoscator in motoare si erori de bord, chiar daca conduc 4000km lunar. Sa revin, tin foarte mult la masina, dar se pare ca i-am facut un rau crezand ca ii fac bine, si anume: dupa revizia mare de anul trecut luna mai, am folosit-o, urmand ca dupa concediu din septembrie sa stea in fata blocului (pe toata perioda concediului s-a comportat impecabil). Crezand ca ii fac bine si ca fiind stata, e zis eu sa o mai pornesc din cand in cand... adica 1 data la o luna poate chiar mai mult, ... coboram ii dadeam cheie, pornea normal, mergea 20-25 de minute, apoi oprit (mentionez fara erori toata acesta perioada). Se face ca de 1Mai vreau sa plec si ce sa vezi surpriza ANTI-SKID SERVICE REQUIRED, led INFO aprins, triunghi galben cu derapaj, led galben motor... Hopa... Am plecat sa vad cum se comporta si ce simptome are... am simtit un miros intepator care a disparut apoi, iar herghelia nu e toata la munca...adica nu mai te mai baga in scaun la accelerare, nu ma are zvac. La pornit/oprit se sting si reapar toate. Am facut ~600 de km cu ele in bord aprinse....m-a dus/ m-a adus....Sun la "o recomandare" pune testerul pe ea si imi zice ca e filtru de particule si ca ii da regenerare si sa ma dau cu ea pe la 2700rot/min pe centura ca e posibil sa se regenereze....oki zis/facut...revenit la tester...apare inca o erore ceva valva EGR...revit cu ea in fata blocului... si acu va cer sfatul .... ce fac? In zona Timisoarei, in afara de reprezentanta ca nu ma incanta baieti si nici preturile...la un profesionist ma puteti indruma? si alte sfaturi... Scuze, revin, am dat un restart ca nu ma intelegeam cu laptopul ... Mentionez ca are 190.000km, filtru de particule schimbat la 160.000km. Pentru eventualele greseli de ortografie,, imi cer scuze tastatura la laptop imi face fite!