AndreeaM

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About AndreeaM

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Cluj-Napoca
  • Auto Volvo C30
  • Fabricatie 2007

Recent Profile Visitors

616 profile views
  1. Plan revizii C30 1.6 diesel

    M-am uitat in pdf-uri si am si intrebat in primul post daca tot 240k km e valabil si in cazul meu, avand in vedere ca nu am gasit nicaieri scris tipul motorului precum erau pdf-urile (adica D4164T) ci asemanator am gasit MMK76 (sau cel putin asta cred ca corespunde, nu ma pricep, ma scuzi). De reprezentanta nu stiu, nu ma pronunt, clujeanca nu sunt, doar locuiesc aici, asa ca nu ma atac de buricul pamantului ce "ne" credem. Dar totusi, daca pana si tu ai zis ca service-urile normale in Romania nu se pricep la Volvo (la defectiuni), nu tot mai ok ar fi de mers efectiv la Volvo, asa rau si el cum sustii ca e? E numele lor afara deci o baza mai buna tot tre sa aiba. Asta asa, dupa logica mea... In fine, merci de info.
  2. Plan revizii C30 1.6 diesel

    Eram constienta de asta cand am luat-o, dar totusi n-am rezistat Ma gandesc ca cel mai ok ar fi la reprezentanta. In cartea service, ultima revizie a fost la 132k. Ma rog, vad aici ca-s facute tot la 20k, mai putin una care de la 80k sare la 120k. Dar nu am detalii de ce a schimbat/facut. Doar km, data, stampile. Am sa merg la reprezentanta sa verifice si ei. Deci teoretic ar fi trebuit sa aiba schimbata undeva atunci la 80k cureaua de distributie nu?
  3. Plan revizii C30 1.6 diesel

    Salut, Am un C30 1.6 diesel din 2007, are 140k km acum, voiam sa va intreb daca tot la 240.000 trebuie schimbata distributia. Am citit pe aici ce ati scris, dar in certificatul meu apare "MMK76", banuiesc ca asta ar fi tipul motorului? Inainte de asta am avut un Megane, tot diesel, si la acela la 60k se schimba distributia, de asta sunt asa surprinsa. Si daca stiti in Cluj, as vrea sa va rog sa imi recomandati unde sa ii fac revizia sau daca e ok la reprezentanta. Merci!