soare ionut

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About soare ionut

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/04/1985

Profile Information

  • Locatie zimnicea
  • Auto volvo s40
  • Fabricatie 2006

Recent Profile Visitors

687 profile views
  1. mesaj Engine System Urgent Service

    Salutare!A aprut si la mine ENGINE SISTEM SERVICE URGENT. Am pus testerul si apar doua erori 7700 si A610. 7700 am inteles ca e de la soft modificat. A610 ce ar putea insemna?
  2. Fluiera turbina

    am schimbat turbina luata de la autonik import export.srl cluj napoca 1500 ron cu piesa la schimb.era noua in cutie. sper sa fi facut alegerea buna.masina merge ca inainte acum. am facut o poza la turbina
  3. Fluiera turbina

    omu a zis ca turbina este noua si ca daca o dau la schimb pe cea veche se reduce din pret. si imi ofera garantie un an.
  4. Fluiera turbina

    puteti sa imi spuneti si mie cam cat costa o turbina noua pt masina mea eu am gasit pe net diferite preturi si chiar diferente mari de pret. multumesc! 20 de mil cu piesa la schimb mi.au cerut la un service oare e bine?
  5. Fluiera turbina

    Începe cam pe la 1700 de rotații
  6. Fluiera turbina

    Multumesc pt ajutor. Am sa sun la ei si vedem cei de făcut.
  7. Fluiera turbina

    Daca imi puteți recomanda un mecanic bun in bucuresti va rog. Eu am fost la un service local si mi-au spus ca nu are joc mare in ax doar ca asa începe ea sa fluiere la un moment dat si ca pot merge asa pana cade turbina.
  8. Fluiera turbina

    Salutare tuturor! Am un VOLVO s40 1.6d 2006 72000km. A început sa se audă un fluierat la turbina,inițial am crezut ca este vreun furtun fisurat sau ceva dar nu am găsit nimic. Va rog daca puteți sa ma ajutati cu ceva sfaturi. Este bine sa merg cu ea așa?
  9. ADITIV FILTRU PARTICULE

    am completat cu un litru de infineum f7995 200 ron de la peugeot si am resetat contorul. nu sa umplut rezervorul sper ca nu este vreo problema.
  10. ADITIV FILTRU PARTICULE

    multumesc!
  11. Salutare! am si eu o mare rugaminte daca ma poate ajuta cineva cu o informatie. Posed un volvo s40 din 2006 1.6D, in bord aparut un mesaj de avertizare si am mers la un service local unde au puso pe tester si au zis ca trebuie completat aditivul pentru filtul de particule. Daca stie cineva ce fel de aditiv trebuie si de unde il pot cumpara. Multumesc anticipat!