nairpic

Membru
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nairpic

  1. Amenzi circulatie

    Pentru 7 km/h in plus pe drum cu limita de 70 am platit cam 160 € in Suedia
  2. Ce fel de ulei ?

    Luna trecuta am facut service-ul in reprezentanta si i-am rugat pe baieti ca, pe langa lichidul de frana, sa schimbe si lichidul de racire (daca e nevoie). Se pare ca nu au considerat necesar schimbul de antigel, desi nu l-am inlocuit de aproape patru ani.
  3.    Salutari! Cu problema asta ma confrunt de vreo 2 ani. Azi am gasit un clip care-o expune cel mai clar. E rulmentul de presiune?
  4. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Le-am montat corect. De pe forumul suedez am aflat ca s-au confruntat si altii cu aceeasi problema.
  5. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Pe spate am luat discuri "made in sweden" si-am avut surpriza sa nu-mi tina frana de mana. Adevărat ca nu erau in cutie albastra.
  6. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Salutari! Anul trecut am schimbat discurile de frana pe spate + placute si saboti, iar anul asta a venit randul celor din fata. Azi am ridicat comanda facuta la Volvo. Putin surprins de placute.. saptamana viitoare voi vedea daca se potrivesc
  7. Poze haioase

    Inca niste poze luate de pe Reddit
  8. Amenzi circulatie

    Salut! Pentru viteza am 2 amenzi luate pe limitari de 70 km\h: am fost înregistrat de radar cu 78 si 76 km\h. Amenda cumulata app. 350€. Cam aceeasi suma au fost si amenzile de parcare ilegala. Asta in ultimii 7 ani pe camion. Cu masina personala am 2 amenzi de parcare + un accident la un semafor când un nene cu un Audi a reusit sa facă acordeoane din 4 masini printre care si a mea. Încerc sa merg legal pt. ca mi-e o ciuda imensa când trebuie sa plătesc amenzi.
  9. afisare engine system service required

    Din păcate fără dice poti sa schimbi multe piese inutil.. Eu am mers cu lampa aprinsa câteva luni. In afara de un consum putintel mai ridicat nu am văzut alte probleme.
  10. afisare engine system service required

    Salut! Am avut cam aceeasi problema si am rezolvat-o prin schimbarea unui senzor de la axa cu came (cer scuze dar nu stiu numele exact) se afla sub capacul negru in partea stângă si e prins in 4 suruburi. Dice-ul iti spune exact.
  11. Poze haioase

    Campanie pentru donatori de organe in Belgia
  12. Ce muzică?

  13. bazait inchidere centralizata

    Salut! Bazaitul ala e altceva. La mine se testeaza cel mai bine deadlock-ul pentru ca nu se mai inchide usa soferului din telecomanda (tre' s-o desfac dar astept vreme mai buna). Dupa cca 20 sec se aude "bazaitul" si atunci nu mai pot deschide nici usa cu probleme. Tot atunci se incuie si clapeta rezervorului.
  14. Oprire motor in mers

    Salut Ridica bateria si urmareste minusul. La v40-ul meu am avut cam aceeasi problema si am gasit firul aproape sectionat.
  15. Despre rentabilitatea unui VOLVO

    <p>Am votat "la ochi" ceva timp in urma si nu trebuie sa modific
  16. Despre rentabilitatea unui VOLVO

    Undeva.. cca-app 0.28 eu/km. Nu cred c-am luat in calcul toate cheltuielile. Ca o paranteza in ultimele 5 luni am alimentat 790 litri benzina si am un consum de 8.338 L/100 km
  17. Cum arata ACUM masina ta?

    Asa arata masina exact in momentul asta Iar asta e una cu care ma plimbam acu 2 ani
  18. Observ ca in ultima vreme nici usa de la sofer nu mai vrea sa se inchida din telecomanda, doar deadlock-ul o blocheaza.
  19. La mine de-abia atunci se incuie usita de la rezervor.
  20. Se intampla in Suedia

    Greseala mea intr-adevar si le rog cu respect sa-si scoata labutele delicate de sub bocancii mei cu cuie
  21. Se intampla in Suedia

    Multi nemti vin sa lucreze in Suedia, Lund are un centru universitar cu renume mondial ( chiar daca a mai cazut in ultimile clasamente) si cea mai veche masina parcata in fata blocului e volvoul meu. Nasterea copilului a costat ~ 60 euro ( am stat 3 zile cu sotia intr-o camera separata din cauza unor mici complicatii). Suedezii sunt reci in prima faza in schimb se incalzesc pe masura ce te cunosc, fel de a fi pe care am inceput sa-l apreciez de-abia acum trei ani cand am fost pentru 2 saptamani in Romania ca sa rezolv niste acte. Singurele cozi la care stau aici sunt cele de la magazin, in relatia cu autoritatile, bancile, etc, exista telefonul, posta, internetul. Fiecare tara are coruptii ei, insa Romania adaposteste muult mai multe animale..
  22. Se intampla in Suedia

    Problema este ca nu prea poti revigora rasa atunci cand importezi oameni cu o religie restrictiva ca cea musulmana. Traiesc in Suedia de 7 ani si nu prea am auzit de relatii reusite intre musulmani si crestini. Fetele arabe care au relatii cu europeni sunt batute de familii sau chiar dispar. Statul incearca sa intervina, insa nu pare sa cunoasca problemele arabe in profunzime. In ceea ce priveste jihadul..problemele europei de-abia incep. Se traieste bine si inca mai astept sa ma violeze suedezele cand ies noaptea sa ma plimb pe strada.