DEDU

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About DEDU

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie iasi
  • Auto VOLVO S 60
  • Fabricatie 2002

Recent Profile Visitors

403 profile views
  1. Bună ziua! Sunt posesorul unui Volvo S60 D5 din 2002 . Am câteva săptămâni de când  nu imi mai indică ,  Acul de la Kilometraj .  Am mers la câteva service-uri dar nu mi-am putut rezolva problema.  Sunt din VASLUI, iar aici cand aud de Volvo , ridică din umeri. Pe Tester nu a dat nici o eroare.  Mă poate ajuta cineva cu o părere.  Mulțumesc!
  2. Bună ziua! Sunt posesorul unui Volvo S60 D5 din 2002 . Am câteva săptămâni de când  nu imi mai indică ,  Acul de la Kilometraj .  Am mers la câteva service-uri dar nu mi-am putut rezolva problema.  Sunt din VASLUI, iar aici cand aud de Volvo , ridică din umeri. Pe Tester nu a dat nici o eroare.  Mă poate ajuta cineva cu o părere.  Mulțumesc!
  3. Bună ziua! Sunt posesorul unui Volvo S60 D5 din 2002 . Am câteva săptămâni de când  nu imi mai indică ,  Acul de la Kilometraj .  Am mers la câteva service-uri dar nu mi-am putut rezolva problema.  Sunt din VASLUI, iar aici cand aud de Volvo , ridică din umeri. Pe Tester nu a dat nici o eroare.  Mă poate ajuta cineva cu o părere.  Mulțumesc!
  4. Bună ziua! Sunt posesorul unui Volvo S60 D5 din 2002 . Am câteva săptămâni de când  nu imi mai indică ,  Acul de la Kilometraj . Am mers la câteva service-uri dar nu mi-am putut rezolva problema. Au ridicat din umeri. Sunt din VASLUI, iar aici cand aud de Volvo , ridică din umeri. Pe Tester nu a dat nici o eroare.  Mă poate ajuta cineva cu o părere.  Mulțumesc!
  5. Bună ziua! Sunt posesorul unui Volvo S60 D5 din 2002 . Am câteva săptămâni de când  nu imi mai indică ,  Acul de la Kilometraj . Am mers la câteva service-uri dar nu mi-am putut rezolva problema. Au ridicat din umeri. Sunt din VASLUI, iar aici cand aud de Volvo , ridică din umeri. Pe Tester nu a dat nici o eroare.  Mă poate ajuta cineva cu o părere.  Mulțumesc!
  6. Bună ziua! Sunt posesorul unui Volvo S60 D5 din 2002 . Am câteva săptămâni de când  nu imi mai indică ,  Acul de la Kilometraj . Am mers la câteva service-uri dar nu mi-am putut rezolva problema. Au ridicat din umeri. Sunt din VASLUI, iar aici cand aud de Volvo , ridică din umeri. Pe Tester nu a dat nici o eroare.  Mă poate ajuta cineva cu o părere.  Mulțumesc!
  7. Bună ziua! Sunt posesorul unui Volvo S60 D5 din 2002 . Am câteva săptămâni de când  nu imi mai indică ,  Acul de la Kilometraj . Am mers la câteva service-uri dar nu mi-am putut rezolva problema. Au ridicat din umeri. Sunt din VASLUI, iar aici cand aud de Volvo , ridică din umeri. Pe Tester nu a dat nici o eroare.  Mă poate ajuta cineva cu o părere.  Mulțumesc!
  8. Bună ziua! Sunt posesorul unui Volvo S60 D5 din 2002 . Am câteva săptămâni de când  nu imi mai indică ,  Acul de la Kilometraj . Am mers la câteva service-uri dar nu mi-am putut rezolva problema. Au ridicat din umeri. Sunt din VASLUI, iar aici cand aud de Volvo , ridică din umeri. Pe Tester nu a dat nici o eroare.  Mă poate ajuta cineva cu o părere.  Mulțumesc!
  9. Pompa ABS

    Merci mult de sfat, nu ştiam de el, chiar o sa merg zilele astea acolo sa văd ce pot rezolva. Sincer, mulţumesc mult, aici chiar găsesc persoane foarte de treabă. Mai rar în zilele noastre.
  10. Pompa ABS

    Mtumesc ff mult ptr comentariu, până la urmă o sa risc şi o sa cumpăr una. Ne auzim după ce o sa o montez.
  11. Pompa ABS

    Bună ziua! Poate mă ajută cineva cu un răspuns. Am un Volvo S60 din 2002, mc 2401, cp 163, kw 120, D5 şi trebuie sa schimb pompă ABS cod P08671221, producător ATE. Am tot căutat pompă cu acest cod , dar nu am găsit, ce gasesc sunt cu terminatia 223. Ştie cineva dacă cu aceasta terminatie se poate monta pe acest tip de volvo. Mulţumesc frumos!