ss80

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ss80


  1. v50 masina e 2009 2.0d 136cp are in jur de 180km ...nici eu nu ma asteptam sa dau de asemenea probleme ...in vrancea nu este reprezentata si nici nu gasesc tester de volvo,am fost la brasov cu ea la Labell mi-au pus testaru si mi-au zis ca da uite imi apare o erroare la egr da nu pareau siguri ca intreruperile sunt din cauza egr au zis ca nu e din injectoare sigur ..habar nu am in rest nu mi-a dat nici o erroare ...nu stiu ce sa zic probabil nu au soft foarte bun ...in fine!

    motorul este de Ford !!asta mai stiu i-am scos capacul de plastic de la motor si acolo am vazut ca scrie ford

    http://www.mister-auto.ro/ro/supapa-egr/delphi-eg10395-12b1_g1145_a089EG10395-12B1.html am gasit aici egr consider ca decat sa il curat mai bine il schimb !


  2. Am facut testul spus de Roberto nu se aude nimic ...de ce pentru ca masina cand incepe sa trepideze frana de mana fiind electrica decupleaza frana automat fix cum zice tudor ...practic nu am auzit nimic ..un service autorizat cred ca m-ar ajuta sa aflu care e problema ..sper sa nu fie prea costisitoare !!


  3. robert presupun ca daca era un tampon la motor existau si niste trepidati cum am zis pe loc nici o problema cumplez ambreiaju decuplez nici un sunet absolut nimic in mers a1,2,3 cand dau drumu la abreiaj se aude in clanc clant nu stiu cum sa iti reproduc...!

    bogdan daca nu ma insel la reprezentanta la brasov mi-au zis cand ma lasa planetara cand virez aud un planset sau ceva de genu !!!sper ca imi aduc bine aminte