Angelin Ifr

Membru
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Angelin Ifr

  1. Ce o avea?

    Buna ziua tuturor, va rog sa vizionati clipul urmator si daca se poate sa ma ajutati cu ceva pareri.. Multumesc https://www.youtube.com/watch?v=X21B8zw_cwc&feature=youtu.be
  2. Ce o avea?

    Pompa de benzina inlocuita.. Merge stas ! Multumesc de sfaturi !
  3. Ce o avea?

    Ok multumesc de sfaturi, revin !
  4. Ce o avea?

    de undeva de la motor iese mirosul... la un service mi-a zis ca e pompa de benzina.. la alt mecanic ca bujiile. Intr-un final porneste, dar nu sta bine la relanti, motorul se ineaca si da sa moara, isi revine apoi se tureaza singur, nu stiu exact ce are sa fie ceva la clapetele acelea ?
  5. Ce o avea?

    am schimbat fisele si bujiile, furtunu ala nu are nimic.. nu stiu ma gandesc la filtru de benzina
  6. Ce o avea?

    Try again
  7. Salutare tuturor, sunt noi pe aici si nu prea stiu cum sta treaba... Mi-am cumparat un Volvo V40 din `98 si imi prind urechile tare de tot in el. Azi dimineata cand am vrut sa plec cu el am pus bateria la incarcat umpic ca e cam moarta, si cand am pus-o inapoi nu imi mai indica km parcursi, acele de la turometru, benzina etc. si nici casetofonul nu mergea, dar in schimb imi indica in bord tot. Habar nu am de ce, cartea masinii este in italiana si nu prea ma descurc, inteleg asa in mare dar, na. Care o fi buba? Si inca ceva, habar nu am cum sa aprind proiectoarele.... )
  8. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    Cum vine furtunu de presiune mai e o piesa chiar dedesubt tot cv asemanator, care iese din compresor si se duce la radiator, am bagat pozele alea acolo daca te uiti la compresor are o gaura unde intra furtunu ala sau ce o fi.. din schema aia nu prea imi dau seama ) imi prind urechile in ea
  9. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    Am gresit eu mai e un furtun mai jos, ala imi lipseste am facut niste poze http://imgur.com/SmA4nkn,d7AGoUn,cvYXrZX,gDymlQr#0 E un furtun ceva asemanator care iese din compresor si ajunge la radiator..
  10. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    nu il am decand am luat masina
  11. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    am cautat pe net si nu am gasit pentru volvo v40 1998 1.8 benzina.... ca imi lipseste si vreau sa ii pun
  12. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    Revin cu o intrebare Cum se cheama aceasta piesa? http://i.imgur.com/SDC4vTq.jpg
  13. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    i-am schimbat placutele, urmeaza sa imi vina un modulator fm prin curier si sa ii schimb bujiile ..
  14. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    Cer TC ! Multumesc tuturor pentru ajutor.
  15. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    Am mai multe optiuni, acum sa vad si bugetu ) oricum ms de sfat !
  16. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    Prea multe de facut ) poate il sparg si pun telefonu sa cante si gata Cred ca o sa iau caseta dinaia si ma ajunge si mai ieftin
  17. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    Nu, momentan ma orientez spre caseta asta, cu timpu poate o sa iau un cd player bun si gata, nu prea am bani acum. Multumesc din nou !
  18. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    M-am uitat pe net costa undeva la 20-30 lei daca am vazut eu bine, o sa vad prin magazine pe aici in oras, multumesc de raspunsuri tuturor. Cred ca puteti da T.C
  19. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    Esti inovator ) numa` ca nu stiu unde sa conectez mufa aia in casetofon
  20. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    Nu pe toate, trebuie sa rezolv si indicatoarele de la kilometraj, turometru, si cele de la benzina si apa. PS: Vinde cineva de pe aici un CD-player? ca are doar caseta... si eu pe acasa nu mai am asa ceva )
  21. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    Am rezolvat-o .. schimbate cateva sigurante, dar acele din bord tot nu merg.. si nici proiectoarele ... trebuie sa mai fac o vizita la un meserias sa vedem care-i treaba.
  22. Despre înmatriculările în Bulgaria

    cand am zis neghiobi, m-am referit la astia de 18-20 de ani care se afirma ca au masina si is smar2, nu ca as ofensa pe vreunu, dar cel putin la mine in oras, treaba sta cum am spus si mai sus..
  23. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    nu se parinde nimic in bord in legatura cu proiectoarele
  24. Mai multe intrebari - Volvo V40 1998 1.8 benzinar

    Abea acum am aflat ce are, a umblat taicamiu la baterie si a inversat bornele ( - cu + ) nici eu nu stiu cum naiba a reusit, si abea azi mi-a zis de ce, mi-am batut capu degeaba, cred ca e o dioda ceva sau sigurantele habar nu am trebuie sa ma duc la un meserias sa vada. In rest masina merge motoru porneste am pus si cu clesti si tot asa face, nu merg luminile din interior, casetofonul si acele din bord inclusiv km parcursi nu sunt afisati, in rest luminile ac bla bla merg toate perfect. Si la proiectoare nu stiu ce are butonu ala, cand il apas banuiesc ca trebuie sa ramana apasat, si nu ramane, apas degeaba pe el nu stiu ce are..