Alexandru Dumitru

Membru
  • Content count

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alexandru Dumitru


  1. Salutari. Ca sa nu mai incep un no topic o sa postez tot aici. au revenit problemele.. pe diagnoza mi-a aparut din nou misfire pe cilindrul 3. am scos fisele si le-am dat cu spray de contacte si la fel. Dupa, cu motorul pornit am incepup pe rand sa scot fisele. La primele 3 se simtea cand le scoteam motorul facand urat. Chestia e ca la ce-a de-a 4a care are si bobina s-a intepenit surubul care prinde bobina si am scos mufa care intra in bobina. Bruscmotorul a inceput sa faca foarte urat. Acum pe langa misfire pe cilindrul 3, mai am eroarea P0351- ignition coil A primary/secondary circuit, si pe langa asta nu pot merge cu masina decat in viteza 1 si pe distante scurte... face foarte urat si da se se opreasca. ce s-o fi intamplat acolo ?


  2. Am comandat un kit de ambreiaj si mi-au adus un Valeo cod 801863 cu urmatoarele specificatii, pe care l-am vautat pe net si e de laguna 1 2.0

    Detalii produs Diametru 1 [mm]: 220

    Versiune: CPON

    Diametru 2 [mm]: 219

    Numar dinti: 26

    Profil butuc roata: 26x(_)x21,4

    Greutate (în kg): 4,99

    Pe OEM am vazut ca difera putin adica:

    Placa presiune ambreiaj - Parametru MF220; Ř 220 mm;

    Disc ambreiaj - Parametru 220VTB; Ř 220 mm;

    Profil butuc roata 20x22-26N; dinti 26;

    O sa fie probleme cu montarea ?


  3. In prima si a doua viteza intra, usor data sa apas ambreiajul, in celalalte caraie cand incerc, iar cand apas ambreiajul si bag a 3, 4,5, intra in viteza Dar cand las ambreiajul bagata in viteza se aide in zgomot ciudat

    Scuze or greseli tastes de pe telefon

    1 person likes this

  4. Salutari! Din seria ghinioanelor care le-am avut in ultilul timp cu masina, mai nou m-a lasat si ambreiajul. Am fost cu masina la cineva si am schimbatflansele de la amortizoare. Toate bune si frumoase pana am vrut sa ma intorc acasa, cand am pornit motorul si s-a turat singur pana pe la 4-5000 rpm dupa care si-a revenit. Bag in viteza si dau sa plec de pe loc si nimic, nu vrea sa plece de pe loc. Intra sa bag usor in viteza doar primele 2 trepte fara sa calc ambreiajul dupa care nu mai vrea. Precizez ca nu am mai avut probleme cu ambreiajul pana acum sa patineze sau alte simtome ca ar fi pe duca.. cilindrul receptor e ok , fara sa curga lichid de frana prin alte parti. masina e un v40 din 2001 benzinar 1.8 90 kw 227000 km. Aveti vreo idee ce sa fie?

    2 people like this

  5. Salutari. revin la aceasta problema care s-a agravat acum. nu mai pot merge deloc cu masina, dupa ce plec de pe loc cand accelerez moare imediat motorul dupa 5 metri de mers.

    Apar urmatoarele erori:

    P0351 Ignition Coil A Primary/Secondary Circuit

    P0352 Ignition Coil B Primary/Secondary Circuit

    care sa fie problema acum ?