siyv

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About siyv

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Constanta
  • Auto Volvo S60
  • Fabricatie 2003
  1. Distributie/Pompa de apa

    Am inteles , multumesc frumos ! Deci cu tot cu manopera , undeva pe la 13-14 ...
  2. Distributie/Pompa de apa

    Scam cu 10 batrane cu piese si cu manopera cu tot ?
  3. Distributie/Pompa de apa

    Stiam unde e si ca il pot schimba singur dar inca nu am avut curaj sa-mi bag nasul ... o sa incep sa dau cateva telefoane sa ma interesez de distributie sa vad cat ma ajunge si daca imi permit momentan . Multumesc frumos pentru raspunsuri , dar totusi , o cifra informativa imi da si mie cineva ?
  4. Distributie/Pompa de apa

    Multumesc frumos de idee dar nu cred ca e locul meu sub capota ... inca ma interesez cum se schimba filtrul de polen , deci nu cred ca fac ceva bun daca ma bag la distributie ... mai bine dau cu 3-4 mil in plus pentru manopera si stiu ca mi-a facut-o cineva care se pricepe . Piesele cam cat ma ajung ?
  5. Distributie/Pompa de apa

    Nu , nu am nici presul ud nici pete de antigel pe vasul de expansiune ... eu raman la ideea ca este de la pompa de apa ... vreau sa ma interesez sa schimb si pompa si distributia dar as vrea inainte de asta niste preturi informative sa stiu si eu cam cat de tare trebuie sa ma arunc
  6. Distributie/Pompa de apa

    Din 2006 cam 100.000 , maxim 150.000 de km facuti , ideea este oricum ca au trecut cel putin 7 ani cu distributia actuala ... chiar daca nu sunt 160.000 de km facuti din 2006 s-au implinit anii ... Raman fara apa cam in 5-6 zile , o saptamana , pierde destul de mult , si pierde mereu in mers , pe loc nu am gasit niciodata vreo balta si nici umezeala pe la motor . Furtunele am schimbat eu din ele insa toate erau ok . Am strans si coliere ... Masina nu scoate mai deloc fum , scoate cum ar trebui sa scoata o masina normala , in demaraje si cand te infingi in ea cate putin ... uleiul este ok , culoare normala si nivelul nu creste , nu imi scapa apa in baia de ulei ... Chiar nu aveam idee ca asa se intampla cu piesele de volvo , de cand o am am stiut ca e masina scumpa si atat ... nu ca e scumpa doar la noi ... merci ca m-ai luminat ...
  7. Salutare , am un volvo S60 D5 2003 . De ceva vreme imi tot pierde apa , am tot urmarit-o si nu pot sa imi dau seama pe unde si de ce si ma gandesc ca ar fi de la pompa de apa , ceea ce inseamna ca ar cam trebui schimbata si distributia nu ? Masina am cumparat-o in 2006 , are 270000 de km si de cand am cumparat-o nu am schimbat distributia . As dori sa stiu si eu cum scap mai ieftin , pentru ca toti de aici stim ca Volvo sunt masini scumpe la intretinere ... Stiti vre un service bun si acceptabil ca pret in Constanta ?