Procesor Fast

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Procesor Fast

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Uk
  • Auto volvo s40 1.6
  • Fabricatie 2004
  • Auto 2 bmw 525 d
  • Fabricatie 2 1995
  1. Schimb motor T3 pe T4

    Am fost astazi la mecanic si am rezolvat problema cu sunetul de diesel pe care il avea am schimbat sonda selenoid si distributia , acum motorul nu se mai aude asculti cu urechea capota sa auzi motorul s-a schimbat tot acum se comporta ca o masina noua ... urmeaza un service complet si nu am ce sa ai mai cer ....
  2. recomandare bujii

    da eu ma uitam pe un site in care bagi nr de inregistrare si iti apar toate datele masinii .... asa imi spune aici ca sunt recomandate pt modelul meu ,in concluzie am sa le cumpar o data cu filtrul de aer
  3. Bobinele...?

    Mai sunt si tutoriale pe net la cum sa stingi martori din bord sau cum sa stergi erorile
  4. Schimb motor T3 pe T4

    Sorry lik1999,rectific, ai idee pe ce anume trebuie sa dau bani ca sa mai castig ceva caluti, sti cat costa o resoftare ? sau ai alte pareri ? Am cerut o parere un sfat ceva poate daca nu costa prea mult merita ,daca cineva a mai facut asta imi poate impartasi experienta lui .
  5. Schimb motor T3 pe T4

    am fost astazi la volvo si am cumparat piesele de care aveam nevoie am aici lista de la mecanic si anume : VVT pulley, Centre Bolt , Solenoid valve , Solenoid valve gasket. Astea ar fi piesele de care am nevoie sa le schimb ca sa nu se mai auda asa ,iar pt ca tot umblu acolo am mai dat 100 de lire sa schimb si kitu de distributie cu pompa de apa cu toate astea trebuie sa ma mai tina pina luni inca 4 zile lick 1999 ce vrei sa spui cu asta ? pe ce anume sa dau bani ,sau la ce bani te referi ?
  6. Schimb motor T3 pe T4

    Salut tuturor . De curind am cumparat un volvo s 40 1.6 cu ceva probleme pe la motor ,mai exact este un motor pe benzina si pina in 2000 de ture se aude exact ca un diesel din 90' . am vorbit cu un mecanic inainte sa-l cumpar si mi-a spus exact ce se intampla si motivul pt care scoate sunetele respective.... rezultat distributie + pompa de apa si piesele respective 550 lire......am studiat bine piata si am ajuns la urmatorul rezultat : dupa ce investesc banii astia in el tot sunt bine in raport calitate pret. Luni o sa duc masina la mecanic sa se apuce de ia (daca nu pica motorul pina atunci ). Ca sa nu fiu off topic in totalitate am si eu o intrebare pt voi : ce pot face ca sa mai scot niste ponei din motorul asta dupa ce termin cu reparatiile , eu ma gandeam la o resoftare , voi ce pareri/propuneri aveti ?
  7. recomandare bujii

    Salut tuturor ,ma uitam la Denso k20txr cu 2 electrozi ce parere aveti ?( volvo s 40 1.6 benzina )