ClaudiuXbox

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ClaudiuXbox

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Frankfurt am Main
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 2006
  1. Schimbare CD-Player S40 /2006

    Va multumesc pentru raspunsuri ,sincer nu stiu unde mi.a fugit capul si am ratat toate setarile care se vezi pe display si m.am gandit doar la cele 4 taste pentru controlul cd-playerului... Pai cred ca singura varianta ar fii "Grom" iar ca designe umblam la "altele" , oricum am sa va tot pun fel si fel de intrebari legate de acest model pentru ca iubesc modelul si....cum toti intorc capul dupa bmw tunare asa pot intoarce capul si dupa un s40 frumos aranjat )
  2. Tzacanit scurt la plecarea de pe loc

    Si pana la urma cum a ramas cu "clanc" si eu am aceeasi problema, cu rotile drepte la schimbarea de viteze din 1-2 , 2-3 dar fara sa o turezi prea tare se aude acel "clanc" )) Stie careva sursa acelui zgomot ?
  3. Salutare. Sunt la inceput pe forum si am tot cotrobait prin Topicurile astea dar inca nu am gasit nimic legat de schimbare Cd-Playerului Stok cu un DVD-Player. Am un S40 din 2006 fara navigatie...nu ca mi.ar trebuii ) avem telefoane inteligente doar,dar faptul ca trebuie sa ard CD-uri mereu ma deranjeaza ...plus ca arata putin altfel echipat cu un DVD-Player ceva mai calitativ. Eu unul m-am gandit la http://www.be-loud.ro/produse/DVD---TV-Auto/Pioneer/AVH-X8500BT/ , am sa incerc sa urc si o poza. Iar daca pierd comenzile de pe volan nu cred ca ar fii o mare pierdere pentru 4 butoane....asta daca nu aveti voi o idee mai buna ) Multumes si astept cu nerabdare cateva sfaturi si scuze daca am deschis alt topic dar m.am ratacit putin pe forum si il mutati daca vreti. La asa ceva ma gandeam eu ca ar putea sa incapa in locul CD-Playerului.