Mihai M Teodorescu

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mihai M Teodorescu

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Cluj Napoca
  • Auto Renaul Koleos
  • Fabricatie 2009

Recent Profile Visitors

215 profile views
  1. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii

    Masina e in bucuresti deci o sa merg eventual la primus auto ca sa mi zica ceva. carte de service nu are masina, iar cei de la service de la floresti mi au zis ca volvo nu are o retea in care sa se poata face verificari (cum de ex este la renault)
  2. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii

    da, proprietarul mi-a zis ca a adus masina de afara la sfarsitul anului 2012 si avea 82k km, el mai are si alta masina si atunci zice ca a facut putini km. renaultul meu are acum 59k km si e din 2009. bine, e luat din romania de nou. exista vreo posibilitate sa aflu nr de km reali ai masinii? sau cel putin ceva aproape de adevar?
  3. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii

    Imi puteti spune si de ce bu sunt reali km?
  4. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii

    msina pe care vreau sa o cumpar este aceasta http://www.autovit.ro/volvo-s80-C33546461.html
  5. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii

    multumesc pentru info. DPF se poate regenera sau anula din cate am mai auzit/citit. Cineva mi a indicat caseta de directie ca fiind sursa jocului si mi se pare putin ciudata ipoteza.... din cate stiu este foarte costisitoare
  6. Salutare, doresc sa imi cumpar un volvo s80 din 2009, motor de 2.0 diesel, 100 kw, s.a.m.d. ideea e ca masina are pe bord 99000km si ma intereseaza daca exista vreo solutie sa aflu daca acesti km sunt reali sau nu. masina arata foarte ok, ceva dotari etc... o singura chestie m-a facut sa stau cu inima indoita si anume chiar si la viteze scazute, 50-60 km/h volanul are un joc ca si atunci cand rotile sunt dezechilibrate. ce alta cauza ar putea fi sursa acestui joc. Exista probleme cunoscute/frecvente ale acestui tip de masina/motorizare. Multumesc!!