valentinosss22

Membru
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About valentinosss22

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Alexandria
  • Auto Volvo s40
  • Fabricatie 27
  • Fabricatie 2 0
  1. Volvo s40 2.0 scos mufa injector iar acum merge in 3

    Nu vreau sa ma supăr pe nimeni de aici, o sa ma supăr doar pe cel care-mi-a pus primul tester pt ca a mai avut tentativa de înșelăciune cu altcineva si eram sg ca asa o sa facă si cu mine. Mulțumesc tuturor încă o data!!!
  2. Volvo s40 2.0 scos mufa injector iar acum merge in 3

    Am rezolvat problema, rescrierea injectoarelor si masina a pornit. Mulțumesc tuturor!
  3. Volvo s40 2.0 scos mufa injector iar acum merge in 3

    Mulțumesc mult de sfat, o sa țin cont de el! Sănătate multa!
  4. Volvo s40 2.0 scos mufa injector iar acum merge in 3

    Asta este cel mai bun răspuns pe care l-am primit pana acum. In rest am fost speriat de un mecanic din zona ca se face foarte greu spre deloc cu cheltuieli astronomice. Îmi cer scuze încă o data de insistenta. Mulțumesc mult si va țin la curent cu reparația!
  5. Volvo s40 2.0 scos mufa injector iar acum merge in 3

    Nu vreau sa o repare nimeni gratis, vreau doar sa îmi spuna cineva ca o poate face. Am tot încercat sa iau legătura cu vreo 2 persoane, dar nimeni nu a spus ceva concret. Referitor la întrebări, vroiam sa știu un preț ca sa îmi fac un plan in mare! Mulțumesc de răspuns!
  6. Volvo s40 2.0 scos mufa injector iar acum merge in 3. Îmi cer scuze, știu ca mai exista un topic asemanator, dar nu am primit suficiente răspunsuri la problema mea. După ce am scos mufa in timpul mersului, a rămas in 3, am pus-o la loc si tot asa a rămas. Am scos borna, fără rezultate. Am reușit sa ii fac test ( fără vida dice) si mi sa spus ca s-a ars o ieșire din ecm pentru ca nu poate sa comunice cu injectorul respectiv. Va rog acum sa îmi dați ceva sfaturi: unde o pot repara, in ce consta reparația, cam cât ar costa! Mulțumesc si încă odată îmi cer scuze pt insistenta!
  7. Mers in 2 pistoane! / ECM defect?!

    Dar nu a rezolvat nimeni problema? As vrea mai multe detalii! multumesc
  8. Nu, pentru ca nu am știut pe ce sistem este injecția de la Volvo! Am crezut ca e asemănătoare cu cea de la Delphi, vw in care nu e o problema sa scoți mufa!
  9. Menționez ca masina asta de când o am, are 3 injectoare de clasa 4 si unul de clasa 5. Motivul pentru care a fost scoasă mufa este pentru a verifica pt ca in momentul in care ajungeam la 2.000 ture incepeau sa tacane.
  10. Am reușit sa fac un test cu autocom-ul din nou si, meseriașul respectiv m-a speriat ca s-a ars canalul din ecm si ca trebuie sa ii duc masina la el la garaj sa facă nu știu ce teste si sa trimită injectoarele la București la verificare. Numai înțeleg nimic, ce treaba au injectoarele dacă a fost scoasă o singura mufa??sincer nu am mare încredere in el pentru ca a mai avut antecedente de a păcăli si alți prieteni. In exprimare a fost foarte vehement ca foarte greu se mai repara si cu multe teste efectuate de el! Voi ce ziceți? Am sunat si la Volvo si mi-au zis sa o aduc la ei ca nu îmi pot da niciun detaliu despre defect. Multumesc
  11. Bogdan G. eu am sunat duminica (cu scuzele de rigoare), am reusit sa o aduc la Alexandria. Sa vad cum fac sa o aduc la tine, in sensul ca sunt foarte prins la munca si am nevoie de masina. Multumesc inca odata si multa sanatate.
  12. Recomandați-mi si mie un meseriaș bun in zona Teleorman, multumesc
  13. Pai si canalul respectiv se arde asa de repede?? Dacă da, care ar fi rezolvarea cea mai corecta? 
  14. Pai bun, am înțeles despre ce e vorba. Dar colegul Bogdan zicea sa ca dacă se merge la reprezentanta, se poate rescrie softul si ar fi ok. Acum numai înțeleg nimic. Mulțumesc 
  15. salut, aceeasi problema am intampinat s eu la un s40, am scos mufa si apoi am luat si borna si tot nu merge. Am pus autodata si nu comunica cu injectorul respectiv. Ce sfat imi dati? sa merg tot la reprezentanta sau poate ma ajuta Bogdan G.? Multumesc mult!