Constantin Curchi

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Constantin Curchi

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V50 1.6D
  • Fabricatie 2010

Recent Profile Visitors

274 profile views
  1. volvo v50 1.6 d intrebari

    S-a rezolvat: dupa inlocuirea furtunului de aer care era fisurat s-a facut o regenerare manuala a filtrului de particule.
  2. volvo v50 1.6 d intrebari

    O sa vad daca treaba asta cu regenerarea manuala la service da roade. Poate ii trebuie doar un "bump" ca sa se regenereze. Pana atunci mai astept si alte pareri, poate sunt useri care au fost pusi in exact aceasi situatie.
  3. volvo v50 1.6 d intrebari

    Multumesc de raspunsuri. Treaba a evoluat, mi s-a aprins beculetul check engine si masina nu are putere si nu trece de 3000 de ture. M-am dus la service si mi-au gasit furtunul de aer fisurat. Am facut comanda de furtun si trebuie sa astept pana vine. Baietii de la service mi-au bandajat furtunul meu cu o banda ca sa pot circula usor cu masina pana cine furtunul meu. Au bagat testerul pe masina si au facut ca beculetul cu check engine sa dispara. Au mentionat ceva de filtru de particule nu si-a facut regenerarea. Ok am plecat de la service, masina nu are putere si nu trece de 3000 si beculetul s-a aprins din nou desi banda de pe furtun nu a cedat si acopera momentan fisura 100%. Am sunat la ei si mi-au zis ca trebuie sa imi faca o regenerare manuala a filtrului pt ca am circulat mult cu furtunul spart. Intrebarea mea: e ok ce mi-au zis? Filtrul nu ar fi trebui singur sa-si dea seama ca furtunul nu mai e fisurat si sa-si faca regenerarea singur? Mentionez ca am facut ieri un drum inafara localitatii tocmai ca sa stimulez regenerarea filtrului. Desi nu stiu daca pot am facut bine. Astept un raspuns. Multumesc.
  4. volvo v50 1.6 d intrebari

    Ok, mersi, o sa verific meniul. Torpedoul sigur nu e incuiat. Mai am o intrebare, in torpedou exista un lacas similar cu cel de pe consola centrala pentru cd. Este cd-ul de navigatie sau este pt dvd player ? Daca este pentru cd-ul de navigatie inseamna ca tot sistemul de navigatie e stocat acolo si ca sa fac update la harta ar trebui doar sa fac rost de un cd cu hartile noi? Sau e mai complicat? Scuze daca e intrebarea stupida dar sunt novice
  5. volvo v50 1.6 d intrebari

    multumesc de raspuns, da acul nu trece niciodata de jumatate.
  6. volvo v50 1.6 d intrebari

    Salutare, sunt nou pe forum si nou proprietar al unui volvo v50 1.6d edrive 2010 si as dori sa centralizez aici cateva raspunsuri la cateva intrebari ce ma macina. Nu stiu daca s-au mai discutat aceste aspecte. 1. De multe ori, dupa ce merg prin oras cu masina, porneste un ventilator (cred ca e cel de racire al motorului) iar dupa ce opresc motorul acel ventilator ramane cuplat si mai functioneaza ceva timp (pentru a raci motorul?!?). Eu sunt fost proprietar de opel astra 1.7 cdti si treaba asta cu ventilatorul se intampla foarte rar, vara cand era foarte foarte cald si acel ventilator pornea pt a raci motorul. Erau cazuri foarte rare. La volvo-ul meu ventilatorul porneste de ficare data. E normal? 2. Dupa ce opresc motorul masinii, usile din spate si portbagajul raman incuiate si trebuie sa mai apas odata pe cheie ca sa le deshid, cum fac sa se deblocheze automat toate usile? Nu m-am lamurit in meniul de pe consola centrala in acest sens. 3.Se poate integra ecranul navigatiei cu o camera pentru parcare? Daca da, cum exact trebuie sa procedez, la cine sa ma duc? 4. Recomandati-mi un loc bun si ieftin (specializat volvo) daca se poate unde se poate face revizia masinii si schimba toate filtrele si uleiul. Multumesc