Cosmyn

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cosmyn

  1. Buna sunt posesorul unui volvo v40 din 97 motor 1.9 td , iar de cateva zile am observat ca la rece motorul porneste la sfert de cheie dar cand e cald, trebuie sa astept cam 3 -4 secunde pana ce porneste. Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc!
  2. Salut sunt posesorul unui volvo v40 din 97 , motorizare 1,9 td. Cand pornesc masina si setez clima pe aer rece,(fara sa pornesc ac-ul) incepe un ticait timp de vreo 30 de secunde dupa care zgomotul dispare si totul pare normal. Care ar fi problema?
  3. probleme climatizare volvo v40

    Aha...multumesc
  4. probleme climatizare volvo v40

    Am observat ca dupa ticait, daca pornesc ac-ul iar incepe sa ticaie cateva secunte, motorul parca devine mai lent iar aerul rece nu-ti da senzatia ca ar veni de la ac ( nu e foarte rece de parca nici n-ar fi pornit ac-ul ). Daca opresc ac-ul, motorul isi revine.
  5. probleme climatizare volvo v40

    Deci sa fie blocat ceva la climatizare?
  6. probleme climatizare volvo v40

    Un mecanic mi-a spus ca am pierdut freonul dar freonul nu are legatura cu ac-ul?
  7. mi s-a dus ambreiajul la fund

    Salut...problema asta am avut-o si eu la modelul 1,9td....am cautat tot felul de mecanici dar nimic. Doar unul mi-a gasit problema si anume: la cilindrul unde se gaseste lichidul pt frana/ambreaj, pe capacul cilindrului se afla o membrana care nu stiu din ce motive nu lasa lichidul sa circule. Dupa ce am luat-o de pe capac, totul a revenit la ok
  8. Volvo V50

    Buna Am o intrebare in legatura cu volvo v50. Ma gandesc sa achizitionez acest model si asi vrea sa stiu care sunt plusurile si minusurile acestui model, care motorizare e mai rentabila? ( 1,6d sau 2.0d) Motorizarea e de la ford sau peugeot? Multumesc frumos