Cosmyn

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Cosmyn

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Suceava
  • Auto volvo v40
  • Fabricatie 1997

Recent Profile Visitors

384 profile views
  1. Buna sunt posesorul unui volvo v40 din 97 motor 1.9 td , iar de cateva zile am observat ca la rece motorul porneste la sfert de cheie dar cand e cald, trebuie sa astept cam 3 -4 secunde pana ce porneste. Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc!
  2. probleme climatizare volvo v40

    Aha...multumesc
  3. probleme climatizare volvo v40

    Am observat ca dupa ticait, daca pornesc ac-ul iar incepe sa ticaie cateva secunte, motorul parca devine mai lent iar aerul rece nu-ti da senzatia ca ar veni de la ac ( nu e foarte rece de parca nici n-ar fi pornit ac-ul ). Daca opresc ac-ul, motorul isi revine.
  4. probleme climatizare volvo v40

    Deci sa fie blocat ceva la climatizare?
  5. probleme climatizare volvo v40

    Un mecanic mi-a spus ca am pierdut freonul dar freonul nu are legatura cu ac-ul?
  6. Salut sunt posesorul unui volvo v40 din 97 , motorizare 1,9 td. Cand pornesc masina si setez clima pe aer rece,(fara sa pornesc ac-ul) incepe un ticait timp de vreo 30 de secunde dupa care zgomotul dispare si totul pare normal. Care ar fi problema?
  7. mi s-a dus ambreiajul la fund

    Salut...problema asta am avut-o si eu la modelul 1,9td....am cautat tot felul de mecanici dar nimic. Doar unul mi-a gasit problema si anume: la cilindrul unde se gaseste lichidul pt frana/ambreaj, pe capacul cilindrului se afla o membrana care nu stiu din ce motive nu lasa lichidul sa circule. Dupa ce am luat-o de pe capac, totul a revenit la ok
  8. Volvo V50

    Buna Am o intrebare in legatura cu volvo v50. Ma gandesc sa achizitionez acest model si asi vrea sa stiu care sunt plusurile si minusurile acestui model, care motorizare e mai rentabila? ( 1,6d sau 2.0d) Motorizarea e de la ford sau peugeot? Multumesc frumos