Porcariu Irinel

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Porcariu Irinel


  1. La 6/4/2018 at 7:24 AM, bobeaurelian a spus:

    Eu am exact aceeasi masina si A/C-ul functioneaza cand vrea:la 5 minute dupa ce plec de pe loc, in mare parte functioneaza doar in mers , la relanti foarte rar, functioneaza mai bine cand e mai rece afara, compresorul cupleaza fara probleme, freon are suficient, nu am schimbat niciodata filtrul , problema ar putea fi cauzata de faptul ca folosesc aceasta masina doar vara, 4-5 luni /an sta in garaj. Sa-mi spui cum ai rezolvat problema.

    La fel imi face si mie de vre-un an, doar ca incepe sa ii ia din ce in ce mai mult timp sa porneasca, chiar si 10 minute. Cand porneste baga foarte rece, dar se opreste dupa ceva timp chiar cand ma deplasez dupa care porneste iar. Face si un zgomot ciudat cand accelerez, ca un ventilator care isi creste turatia o data cu acceleratia. Daca opresc AC-ul acel zgomot dispare. Sa fie oare tot de la supapa sau sa schimb compresorul cu totul ? Desi cred ca e mai greu aici in Belgia sa schimbe cineva doar acea supapa, probabil vor schimba compresorul cu totul.


  2. Salut,

    Banuiesc nu s-a mai discutat asa ceva.

    Sotia a alimentat din greseala cam 17 litri de benzina in loc de motorina. A facut plinul apoi cu motorina dar masina porneste mai greu si are un zgomot in mers.

    Cum as putea cel mai usor sa golesc tot rezervorul sa pot alimenta doar cu motorina ?

    Este un XC60 diesel motor 2.0 din 2011

    Multumesc in avans


  3. Salut

    XC60-ul meu dupa pornire a inceput sa se inece motorul la plecare de pe loc dupa care s-a aprins martorul de problema motor si a intrat intr-un fel de avarie, nu mai trage deloc abia ajung la 120km/h in drum drept. Am observat acest furtun spart care este cred intre IC si turbo. Eroare pe tester era ceva de O2 senzor...nu am acces acum la laptop sa postez exact. As vrea sa comand acest furtun sa il inlocuiesc in service dar nu am access la VIDA (plecat din localitate). Ma poate ajuta cineva cu codul acestui furtun ? Seria sasiu YV1DZ5251B2170126. XC60 2011 2.0 D3/D4 163CP.

    Poate sa fie problema mea cauzata de acest furtun ? Pot sa mai circul pana il inlocuiesc ?

    20170814_222521.jpg

    20170814_220033.jpg