Cattani30

Membru
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cattani30


  1. La 7/14/2016 at 7:23 PM, Endurocrosser a spus:

    Exista o interfata pe site-ul xemodex.com care se conecteaza in obd si iti poti controla ceasurile si prin interfata telefonului.E plug and play.Cei de la xemodex vand fie tot kit-ul cu tot cu ceasuri,fie doar interfata can separat,moment in care iti trebuiesc ceasurile.Varianta a doua este mai ieftina.

    M-am uitat pe site la ei si nu am vazut ceasurile tft, au de la cele mai vechi pana la modelul dinainte de tft


  2. Prima si singura revizie pana acum constand in filtre si ulei m-a dus in jur de 6-7 milioane nu mai tin minte exact, dar a fost facut la un service mic de cartier unde am stat numai langa ei pana au terminat, per total am fost multumit!

    Am luat masina cu 157000 km , adusa din Luxemburg , am avut la ea istoric si carte service insa nu reiesea de nicaieri ca ar fi fost schimbata distributia asa ca m-am dus la Primus unde m-a costat in jur de 30 de mil distributie+placute frana spate+ curea alternator+un semnalizator oglinda care era spart. Desi am citit multe posturi negative despre ei , am ramas impresionat de profesionalismul lor. Daca as fi schimbat distributia la serviceul de cartier probabil m-ar fi costat mai putin dar nu aveam garantie . In ceea ce priveste consumul eu am cutie automata si sigur am un consum mai mare decat tine : am scos si 5,9 in exterior si in oras in jur de 8 cred, cel mixt ajunge la 7,5 dar sincer nu prea sunt atent la consum. Sper ca ti-am fost de ajutor! Iti zic in mod sigur ca ai facut alegerea corecta in privinta masinii ! You will love it!