cristi1979

Membru
  • Content count

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cristi1979


  1. Buna seara domnilor, 

    Recunosc ca nu ma pricep asa de bine la masini, dar m-am gandit sa va spun si eu of-ul meu. Am schimbat amortizoarele. Am schimbat o bascula pe partea stanga. Nu bate nu troncane nimic. Masina mergea bine pana acum doua saptamani. Pe la 100 la ora am inceput sa simt o mica vibratie in volan. Am mers la echilibrat. Degeaba :( Bani aruncati pe fereastra. Am reglat directia de doua ori. Alti bani pe fereastra :( Nu stiu, dar atunci cand virez stanga si o turez la 1500 face un poc (de mai multe ori...ce-i drept). Mecanicul mi-a zis ca nu este impartita corespunzator directia. Habar nu am ce-i aia. Au planetarele sau capetele lor vreo vina aici? Mentionez ca la drum drept nu troncane deloc. M-ar ajuta tare mult un sfat inainte sa aleg varianta Primus Auto. Astept parerile dvs si va multmesc!

    Cristi 

     


  2. Domnilor,

    Am si eu nevoie de ajutorul dvs. GPS-ul de pe masina mea nu are update la harta pe Romania. Sunt doar câteva state in care funcționează. Ce să fac in situația aceasta? Am încercat pe site-ul celor de la Volvo, dar nici un răspuns pana acum.

    Multumesc!


  3. Domnilor,

    Am si eu o intrebare, In cartea de identitate a masinii mi-au scris ca pot folosi doar 225/50/17. Am niste jenti de la un vw dar pe 205/60/16. Stiti cumva daca se nimeresc, sau sa la vand?

    Apoi, dintre cele doua, Michellin si Continental (sezon iarna)...ce imi sugereati?

    Multumesc frumos!


  4. Domnilor, am promis ca vin cu un raspuns. Masina a fost pusa pe tester. Nu pierde freon. Compresorul cupleaza. Problema este ca nu face presiune. Am stat de vb cu mai multi mecanici. Am comandat deja un comprsor nou (nu de volvo....era costisitor tare). Directorul de service mi-a zis ca o sa-l dea jos pe cel actual. Daca se mai poate face ceva la cel vechi o sa vedem, daca nu, o sa-l inlocuim. Zi buna tuturor!