Frankk

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Frankk

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40 II
  • Fabricatie 2005
  • Auto 2 Logan
  • Fabricatie 2 2006
  1. Probleme aer conditionat

    Am rezolvat problema , compresorul pornea si se oprea din cauza lipsei de freon si ulei , am completat si e ok acum .
  2. Probleme aer conditionat

    Pai desfac capota dau drumu la Aer si fulia se invarte ,cum imi dau seama daca invarte compresorul ? Si cum repar ambreiajul ?
  3. Probleme aer conditionat

    Scuze ca postez aici , am o singura intrebare VOLVO S40 ( 2005 - 2.4i) Cand pornesc clima ( AC ) se aude un huruit din partea compresorului ( partea dreapta a masinii) . Odata la 10 secunde se aude huruit , cam o secunda , apoi se opreste . Nu baga rece deloc . Ce ar putea fi ?
  4. Salut , am nevoie de broasca usa sofer pentru Volvo S40 din 2005, motoras sau pompa pentru stropitoare parbriz, casetofon ,sau doar display ( nu se mai vede decat jumatate de display la mine ). Lasa-mi un numar de telefon sa ne intalnim undeva , am nevoie de mai multe chestii .
  5. Dezmembrari Volvo S60/S40/V50/V70

    Salut , am nevoie de broasca usa sofer pentru Volvo S40 din 2005, motoras sau pompa pentru stropitoare parbriz, casetofon ,sau doar display ( nu se mai vede decat jumatate de display la mine ). Lasa-mi un numar de telefon sa ne intalnim undeva , am nevoie de mai multe chestii .
  6. Intrebari , probleme

    Am desfacut usa soferului care nu se deschidea deloc , nici mecanic nici electric , trebuie sa cumpar broasca , de unde imi recomandati sa o cumpar ?
  7. Intrebari , probleme

    Trebuie prima data sa vad ce si cum , nu fac investitii mari pana nu ma convig eu . Cum imi dau seama ce clasa de dotari are ? Am vazut ca sunt mai multe clase de dotari , mentionez ca are modul de confort geamuri
  8. Intrebari , probleme

    Ce fel de OBD am nevoie , stiu programare , daca stiu exact ce mufa imi trebuie ma descurc sa-l resoftez apoi Multumesc pentru raspuns
  9. Salut . Citesc de cateva zile forumul si ma declar norocos ca l-am gasit . Am achizitionat de curand un Volvo S40 din 2005 , motorizare 2.4 , 103 kw . Sunt foarte multumit de ea , se comporta minunat . Deocamdata nu am calculat un consum , pe bord imi arata 7.0 pentru 300 KM facuti , din care 100 in localitate si 200 in afara localitatii. Am cateva intrebari : Afisajul este in limba Germana exista vreo posibilitate sa-i modific limba ? In cazul in care am nevoie de cablu diagnoza se poate sa-mi spuneti modelul de care am nevoie ? Mi se intampla sa nu se incuie usile , si cand se incuie nu le mai pot deschide , nici macar din interior . Precizez ca mecanismul electric functioneaza , se aude zgomotul in portiere cand declasensez butonul , fie cel de pe telecomanda fie cel din interior. Cand deschid masina din telecomanda nu se aprinde avariile deloc , nici cand o inchid . Este o setare pe undeva ? Sau tot mecanic ? Nu stiu sigur , portbagajul ar trebuii sa sara ( sa se deschida de tot , pana sus ) la momentul deschiderii din telecomanda ? Sau doar se departeaza ? Va multumesc anticipat . Sper sa nu fi deranjat , am citit forumul , am mai gasit unele din problemele mele pe undeva , dar nu am gasit nici un raspuns concret .