cioli

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About cioli

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie sibiu
  • Auto volvo S60
  • Fabricatie 2002
  1. pierderi motorina rezervor

    Multumesc de informatie. 
  2. pierderi motorina rezervor

    Pana la urma am reusit sa fac o improvizatie punand un adeziv si manson de cauciuc peste acel stiut si am lasat motorul sa functioneze circa 15 minute si nu am observat sa mai curga. Asta pana imi cumpar o alta pompa. Multumesc tuturor de sfaturile date.
  3. pierderi motorina rezervor

    Azi am demontat spatarul banchetei si am desfacut capacul de la pompa si este fisurat stutul de retur. Multumesc mult de sfaturi.  Mai am o intrebare, se poate cumva repara acel stiut care este crapat sau imi trebuie o alta pompa?  
  4. Buna ziua. Detin de circa un an, un volvo s 60 2,4 D5 diesel de 120 kw. De ceva vreme pierd motorina pe la rezervor, in parte dreapta spate. la inceput au fost doar cateva picaturi si am crezut ca sunt de la filtru. Am schimbat filtru si tot asa curge. Ce am putut constata, a fost faptul ca motorina doar cu motorul pornit si se poate observa ca motorina se scurge de undeva de deasupra rezervorului la o distanta de aproximativ 20 de cm fata de filtru. Poate a mai avut cineva o astfel de problema. Multumesc!! 
  5. Buna ziua. Detin de circa un an, un volvo s 60 2,4 D5 diesel de 120 kw. De ceva vreme pierd motorina pe la rezervor, in parte dreapta spate. la inceput au fost doar cateva picaturi si am crezut ca sunt de la filtru. Am schimbat filtru si tot asa curge. Ce am putut constata, a fost faptul ca motorina doar cu motorul pornit si se poate observa ca motorina se scurge de undeva de deasupra rezervorului la o distanta de aproximativ 20 de cm fata de filtru. Poate a mai avut cineva o astfel de problema. Multumesc!!