BNR

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About BNR

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 10/01/1986

Profile Information

  • Locatie Oradea
  • Auto Volvo S80 D5
  • Fabricatie 2003

Recent Profile Visitors

672 profile views
  1. Volvo S80 , marsarier

    Am citit, ai schimbat, banii, nebunie Sa le ****** , de apasat ambreiaj, apas! De schimbat pana nu s a oprit, nu! ... acu, avand in vedere ca am programat concediu, cazarea si etc, ii prea din scurt, maine joi, vineri ..vine si luni si dusi suntem. Probabil ca o sa merg asa cu ea..sper sa ajung inapoi cu bine si sa merg cu ea la doctor ! Probleme ai mai avut cu ea ? p.s. multa bataie de cap !!!
  2. Volvo S80 , marsarier

    Multumesc frumos, maine ma apuc de cautat mecanic Sper sa nu fie o mare mare mare problema ! Inca ceva, daca cumva, nu dau de ceva mester bun, sau poate dau, dar is costurile peste bugetul meu, m-as putea baga la un drum ceva mai lung, Oradea-Paris-Venetia-Oradea? fiind vorba de marsarier..nu stiu, intreb si eu, nu is un priceput in mecanica..
  3. Buna ziua, Sa ma prezint pentru inceput , ma numesc Razvan si sunt oradean. Urmaresc pagina de ceva vreme, si am invatat multe de la voi ! Astazi mi-am facut cont (era si timpu ), daca tot am un Volvo ) , deoarece am o mica problema la masina, si eu nu imi dau seama ce ar putea avea, iar mecanicul meu este in concediu, si cel mai interesant, si eu tre sa merg in concediu marti :| (supararea vine de la masina). De ieri, am descoperit (pana acuma n-am avut probleme) ca, bag marsarier, si cand ii dau sa mearga, la scurt timp simt ca masina nu vrea, ca si cum as avea un bolovan la roata. Eh, astazi la primele ore totul normal, iar acu cand ajung acasa, ce sa vezi, din nou, doar ca acuma, a fost dferit . Ii dau marsarier, plec, si se aude o bufnitura la motor..si masina face un mic soc. Bag a 1a , merg, iar marsarier..la fel..in cele din urma, daca nu ii dau drumu total pedalei de ambreiaj, o las sa mearga un pic, iar pun ambreiaju la podea, totul este normal. Adica ruleaza masina bine si inapoi ))) , dar cand eliberez ambreiaju in marsarier, bang . O sugestie, parere..ceva , va rog..biet om, masina bolnava, daca pica si concediu ma spanzura muierea ! De vreo 30-40 de zile am schimbat volanta si kit ambreiaj (second hand) ..de cand am le-am schimbat, face un mic scartait volanu cand ruleaza, mecanicu zice ca ..asta e, ceva de genu. Va multumesc tare mult si sper sa ma ajutati ..sa ii dau oarecum de cap. Zi faina si traiasca Volvo !