djionut

Membru
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About djionut

 • Rank
  Junior
 • Birthday December 15

Contact Methods

 • Website URL youtube.com/user/dj15ionut

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie : Braila
 • Auto Volvo V40 1.6 105 cp
 • Fabricatie 1998
 • Auto2 Dacia 1300 Break
 • Fabricatie2 1980

Recent Profile Visitors

933 profile views
 1. Cum arata ACUM masina ta?

  Rezervatia Naturala Muntii Macinului - DJ 222A - superba zona: serpentine, padure, trasee...
 2. Cum arata ACUM masina ta?

  Azi s-au facut 2 ani de cand mi-am luat Volvina
 3. nu mi merge caldura!!!

  Salutare! O problema asemanatoare am avut si eu acu' 2 ani. Cand rotesti butonul de caldura, printr-un cablu, cu sarma pe mijloc - se roteste un robinet. La mine facea bucla sarma prin cablu si nu reusea sa deschida robinetul. Astfel, am desfacut panoul cu mocheta din partea stanga, de la picioarele pasagerului din fata si am ajutat cu mana robinetul respectiv, care la mine era putin intepenit. Daca asta e problema, rezolvarea e destul de simpla. Succes!
 4. Toate difuzoarele aveau acelasi diametru ca si cele originale (13 cm) si au venit perfect la gaurile de prindere. Cat despre sub, da... am vrut sa am un bass mai puternic. Acum, fiecare cu preferintele lui.
 5. Salutare. Eu am schimbat vara trecuta difuzoarele fata, din usi cu PIONEER TS-A1323I si difuzoarele spate cu SONY XS-GT1338F. Prin februarie mi-am luat si un subwoofer Blaupunkt GTb 8200 A (activ, 20cm) pentru un bass mai puternic, iar de atunci sunt chiar multumit de sunetul din masina.
 6. Cat va consuma masina?

  Ieri am facut o excursie pana la Slanic Moldova (plecare din Braila). In total 410 km cu 28 litri -> 6,8 litri la suta (2 persoane).  
 7. Ce muzică?

    2017 remix of 2007 song 
 8. Cum arata ACUM masina ta?

  Aaa... si inca o poza, langa alt Volvo V40, folosind camera live de la bac (romnav.ro)
 9. Cati km aveti in bord?

  Am mai trecut de un prag... foarte multumit de masina
 10. Cum arata ACUM masina ta?

  Doar ce m-am intors de la Dunare cu ea  
 11. Reconditionare instalatie A/C

  Se simte si la mine cand cupleaza, mai ales in turatii mai joase (1.6 16V); dar nu stiu sa zic cam cat din putere dispare...
 12. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

  I-am luat baterie noua Am avut Varta (aceleasi specificatii) si avand probleme cu ea de vreo 2 saptamani, am decis ca e timpul pentru una noua, mai ales ca pe cea veche am mostenit-o de la proprietarul anterior si.. cine stie cati ani avea bateria.
 13. Port Constanta

  From the album V40 1.6 1998

 14. Cat va consuma masina?

  Acum cateva zile am facut o excursie pana la Beciurile Cricova (oras subteran) si Chisinau. Traseu la dus : Braila - Giurgiulesti - Comrat - Chisinau - Cricova -> E584 (dar au fost ceva km de drum rau, pietruit; in apropiere de capitala mai semana a drum european) Traseu la intors: Chisinau - Cahul - Girugiulesti - Braila -> R34 (peticit, gropi, dar macar asfaltat complet) In total 548 km cu 40 litri -> 7,3l la suta (3 persoane). Benzina la ei 17,49 MDL (3,85 RON) litrul, tot de la Rompetrol (Giurgiulesti)  
 15. Poze cu masinile noastre ninse .

  S-a intors iarna si la Braila  Am iesit sa dau zapada