Alec

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Alec

  • Rank
    Nou venit
  1. Buna ziua,  Mai stie cineva vre-un service bun in Constanta? Vad ca ultimele recomandari sunt cam vechi. Multumesc
  2. Atunci cand mergi singur cu copilul nu e prea funny sa fie in spate.  Din ce am gasit, se pare ca era optiune platita.
  3. Buna ziua, Am un Volvo S60, 2006, si as dori sa stiu daca se poate dezactiva airbagul pasager pentru a putea monta scaunul copilului pe locul din fata. Din cautarile pe care le-am facut, exista un switch optional pe care masina mea nu il are PACOS. Se poate face ceva? multumesc.
  4. Nelamurire achizitionare Volvo S60

    Nu contest ca exista masini din 2002 cu 163.000 km, dar interiorul trebuie sa reflecte acest lucru. Parerea mea este ca nu avea cum sa ajunga asa scaunul si schimbatorul, in 163000km.  O sa pun maine o poza cu scaunul de la a mea, tot cu piele crem, ca sa vezi cum arata dupa 220.000km.  Si 1600 euro pentru un S60 cu taxa platita si km putini ridica un semn de intrebare.  Eu unu sunt sceptic la anuntul asta. Si fi atent ca farurile au fost schimbate, cele originale au sticla cu striatii, nu sunt transparente. 
  5. Nelamurire achizitionare Volvo S60

    Salut, detin un S60 din 2006, cu 220.000km iar pielea de pe scaunul soferului, prezinta semne USOARE, de uzura. 2002, 163.000km, scaun uzat peste masura, pielea de pe cotiera si frana, la fel uzate, nu par km reali sau o masina tratata cu gria, asa ca sfatul meu e sa ai grija la ce cumperi.  De asemenea 13 in oras, daca e manuala si trafic lejer. Altfel mai adaugi vreo 2-3 litrii. 
  6. Headlamp failure

    De aceste modificari intreb... Cam ce ar presupune... Ma gandesc ca deja farul sau instalatia masinii sunt modificate, cum le aduc la starea initiala? 
  7. Buna ziua.  Detin un S60 din 2006 cu xenon si autoleveling. De cand am luat masina farul din dreapta a fost schimbat cu unul cu halogen si instalat xenon AM. Din cauza aceasta imi apare in bord eroarea "headlamp failure, service required" si farurile se regleaza minim in jos.  Intrebarea este daca pot face ceva sa pacalesc calculatorul sa anulez eroarea astfel incat sa functioneze normal autoleveling-ul.   O alta solutie in afara de schimbat far cu unul original cu xenon.  Momentan farurile sunt reglate si motorasele electrice decuplate.  Mentionez ca nu am desfacut farul sa vad ce adaptari a suferit si nici nu stiu daca cumpar un far original cu xenon se poate instala direct, fara bataie de cap.  Va multumesc!