CrusaderRO

Membru
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About CrusaderRO

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday February 23

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V60 D4 163HP 2015
  • Fabricatie
  • Auto 2 Renault Clio Symbol 1.5 dci
  • Fabricatie 2 29

Recent Profile Visitors

771 profile views
  1. Salut. Nr meu de telefon: 0724562062 (Bogdan). Mersi

  2. Jante si anvelope pt. iarna

    Salut, Nu trebuie sa fie neaparat in Bucuresti. Numai sa poata face cineva   Acum am dat peste alta problema - nu exista jante 8x17 cu 5x108, de tabla, in Romania :)) 
  3. Jante si anvelope pt. iarna

    Salut. Da, este omologat, am avut grija sa le zic la RAR sa treaca toate dimensiunile. Vreau sa trec de la 215/55/r16 latime de 6.5 sau 7 cred, la 235/45/r17 cu latime de 8.    Intrebarea este unde pot face configurarile necesare la computer si sa nu fie la Primus   Mersi!
  4. Jante si anvelope pt. iarna

    Salut! Am si eu o intrebare generala: unde pot face  reconfigurarea computerului de bord dupa ce schimb jantele pe o alta dimensiune, dar sa nu fie la Primus? De 3 saptamani ma chinui sa fac o programare si nu mai vreau sa stau dupa ei.    Mi-au spus ca trebuie inlocuit si un distantier sau ceva de genul.    Sunt dispus sa merg si in alta tara daca toata tevatura necesita doar o zi de concediu. In Romania exista alta optiune inafara de Primus? Nu ma intereseaza garantii etc.
  5. Volvo V60 D3 2011 - viteza pilot automat

    Da, ar trebui sa fie o eroare, dar in minus. La mine aparea in plus (adica aveam pe GPS mai mult decat pe bord). Dupa echilibrarea rotilor + presiune s-a rezolvat problema si am -2km/h pe GPS fata de bord, ceea ce este super  
  6. Sfaturi statie radio

    Multumesc mult AVX! O singura intrebare am: ce baza magnetica mi-ai recomanda? (din cate stiu, cu cat e diametrul mai mare, cu atat mai bine... iar alte specificatii nu am gasit la niciuna, si nici mai mari de 160). Mai ales ca obisnuiesc sa circul si cu viteze peste cele legale...  Antena sper sa fie decenta, desi voiam una de 1,6m, dar sunt cam scumpe si rare. Pentru calibrare am gasit niste "anunturi" insa nu prea am incredere ca o vor face cum trebuie, si nu doresc sa stau de cearta cu ei. Daca n-o sa gasesc, probabil te voi deranja intr-un sfarsit de saptamana!
  7. Sfaturi statie radio

    Salut, Va rog frumos sa-mi spuneti ce parere aveti despre urmatoarea statie radio pe care vreau sa o cumpar de la Emag, cu antena si suport separate: Baza magnetica Antena Statie CB Pretul total: 402 RON. Stiu ca statia aleasa vine si ea cu o antena, dar nu am gasit una fara, si prefer sa-mi vina un singur colet cu toate In cel mai rau caz o voi avea de rezerva. De asemenea, stiti pe cineva din Bucuresti care ma poate ajuta cu o calibrare?   Multumesc!  
  8. Volvo V60 D3 2011 - viteza pilot automat

    Multumesc DIA, insa imi trebuie de 235/45
  9. Volvo V60 D3 2011 - viteza pilot automat

    Am gasit o poza (destul de neclara din pacate). Par a fi Aluminium rim "Artio" 8 x 19". Deci mi-ar trebui de 235/45, nu? Stiti pe cineva cu care sa pot face un schimb de cauciucuri (sau chiar de jante cu totul)?  
  10. Volvo V60 D3 2011 - viteza pilot automat

    Nu am Ocean Race cu siguranta. Este vreo metoda sa gasesc dimensiunea jantei fara sa o dau jos? (sau mai bine zis, unde ar trebui sa gasesc scris J-ul?). Voi pune si poze cu prima ocazie.   EDIT: scuze, nu am vazut ca ai editat postarea de mai sus. Voi cauta J-ul pe spite in speranta ca este si vizibil  
  11. Volvo V60 D3 2011 - viteza pilot automat

    Ok, deci trebuie sa caut niste cauciucuri noi de 215/50 ..sau pe cineva care sa faca schimb cu ale mele   E posibil ca asta sa fie si cauza pentru care masina are si consumul mai mare decat ma asteptam sa fie... Ramane totusi intrebarea: cum puteau sa livreze cauciucuri originale de dimensiuni care nu corespund cu specificatiile tehnice?!
  12. Volvo V60 D3 2011 - viteza pilot automat

    Da, pare a fi  215/50R17 91W7Jx17 ET505x108M14 x 1.563.42.3 235/45R17 94W8Jx17 ET555x108M14 x 1.563.42.3 Ma voi uita si in CIV sa vad ce marimi sunt acceptate. Problema este ca masina a venit cu aceste cauciucuri...   Per ansamblu, care sunt mai bune si de ce? (215/50 sau 235/45) Multumesc
  13. Volvo V60 D3 2011 - viteza pilot automat

    Salut, Multumesc tuturor pentru informatii. Inca nu sunt convins ca nu este ceva in neregula fie cu masina fie cu telefonul meu  ... insa poate fi si absolut normal pentru conditiile de drum. Am cauciucurile de iarna pe ea, cele cu care a venit (235/55/17). Recunosc ca atunci cand am mers, nu era tocmai frig afara... aproximativ 15 grade. Cu toate astea mi se pare foarte ciudat sa pun pilotul automat la 130 si sa-mi apara pe GPS un 132 constant...  Mai am de facut un drum weekend-ul asta si o sa verific totul din nou pe autostrada... insa daca nu se schimba si vremea s-ar putea sa am aceeasi problema. Daca mai aveti idei si/sau solutii va rog sa le mentionati!
  14. Salut, Am observat ceva interesant legat de masina pe care am achizitionat-o recent, mai exact despre viteza afisata pe bord sau la pilotul automat, comparativ cu cea reala (pe care o detecteaza un radar). Am observat ca la o viteza de 130Km/h a pilotului automat, pe aplicatia iGo de pe telefon imi arata constant 132Km/h. Este aceeasi valoare afisata si in aplicatia Here. Ma indoiesc ca ambele aplicatii calculeaza gresit viteza prin GPS... Dar la fel de ciudat ar fi daca viteza afisata pe pilotul automat ar fi mai mare in realitate (si nu mai mica, cum fac deobicei toti producatorii ca sa nu se aleaga cu procese in urma amenzilor pentru viteza)... Intrebarea de baza ar fi: care este diferenta intre viteza afisata si cea reala, la masinile voastre, eventual in functie de intervalul de viteza (ma astept ca diferenta sa fie mai mare la viteze mai mari)? Multumesc!
  15. Nicio problema, mi-am dat seama ca s-a produs o incurcatura de comunicare, dar important este ca s-a rezolvat totul cu bine! Si da, m-am decis sa o cumpar! Actele urmeaza sa fie facute in cateva zile, cand avem timp... cu invoiri de la munca etc. M-am bazat foarte mult pe ideea ca a iesit bine la verificari, si nu pot decat sa sper ca nu vor fi probleme in viitor cu DPF-ul Dupa acte, urmeaza o revizie mai generala la voi (ti-am dat si un PM). O intrebare mai on-topic: De la ce ora incepeti lucrul la service? (de exemplu,pot aduce o masina dimineata si sa o ridic mai pe seara?)