Sorin9308

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Sorin9308

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/08/1993

Contact Methods

  • Website URL www.mobiclass.ro

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V70 XC 2.0t
  • Fabricatie 19
  • Auto 2 Lexus RX400H
  • Fabricatie 2 29
  1. Salutari!   Acum doua saptamani masina a inceput sa aiba un comportament ciudat si anume nu mai tinea relantiul, iar la turatii sub 1400 rpm parea sa se inece. In urma unei verificari am constatat ca de vina este regulatorul de combustibil. Problema este ca am comandat altul nou insa piesa nu se potriveste deloc. Voi atasa pozele mai jos. Va rog sa ma ajutati daca aveti idee de unde pot comanda sa vina piesa care trebuie. Totodata se pare ca problema mea mai veche cu ABS-ul este de la unul din senzorii de pe spate si totodata se pare ca acestia se schimba doar impreuna asa ca iar vin cu intrebarea pe acestia de unde sa-i comand astfel incat sa vina cei care trebuie? Cel scurt e cel de pe masina. VIN masina: YV1LZ4303W2448024 An fabricatie: 1998    
  2. Am fost aseara la baieti. Au lucrat exemplar, m-au sfatuit in toate aspectele. Recomand acest service! S-au documentat inainte de a incepe operatiunea, stiind exact ceea ce au de facut! Multumesc baieti!
  3. Salutari,   Unde pot gasi un numar de telefon?
  4. Senzor ABS si TRAC OFF Aprins

    Este ceva complicat de reparat sau foarte costisitor? Sa stiu cum ma pregatesc cu moralul  .
  5. Senzor ABS si TRAC OFF Aprins

    Cand am plecat cu ea de pe loc s-au stins dupa circa 10 metri parcursi si nu s-au mai aprins.
  6. Salutari,   Astazi cand am pornit masina s-a aprins senzorul de ABS si cel de TRAC OFF. Prima data am crezut ca am atins din greseala cu mana butonul de TRAC OFF, dar am oprit-o si repornit-o si tot stau aprinsi senzorii. (cel de sonda Lambda ignorati-l). Am pus si o poza ca sa puteti vedea. De la ce ar putea fi?   Va multumesc!
  7. Singurul Volvo V70 XC 2.0t 226hp din RO

    Sarbatori fericite tuturor!
  8. Capac Bec Faza Lunga

    M-a ajutat @MarianBR. Ii multumesc mult. Topicul poate fi inchis.
  9. Capac Bec Faza Lunga

    Buna ziua,   Cel rotund lipseste. Presupun ca este la fel chiar daca este farul dreapta sau stanga. Imi puteti da mesaj in privat.
  10. Capac Bec Faza Lunga

    Ok. Va multumesc mult!
  11. Capac Bec Faza Lunga

    Salutari tuturor,   Nu stiu unde ar trebui sa incadrez acest topic, dar am nevoie de un capac care sa acopere becul pentru faza lunga la farul din stanga. Ma poate ajuta cineva?   Va multumesc!
  12. Singurul Volvo V70 XC 2.0t 226hp din RO

    Update: Am refacut caseta de directie. A fost 1000 RON, dar curgea putin si nu puteam sta cu ea asa.  
  13. Singurul Volvo V70 XC 2.0t 226hp din RO

    Multumesc pentru explicatii si ajutor! Motorul nu cred ca este modificat fiindca respecta specificatiile standard http://www.ultimatespecs.com/car-specs/Volvo/1730/Volvo-V70-XC-20T-AWD.html . Motorasul se aude cand incerc sa spal luneta, deci nu cred ca ar fi acesta de vina. Voi da jos turbina sa-i schimb garniturile si sa verific tot in zona aceea, dar cel mai probabil saptamana viitoare.
  14. Singurul Volvo V70 XC 2.0t 226hp din RO

    Am facut un filmulet cu sunetul masinii daca dorea cineva.  Inca nu am reusit sa ajung sa rezolv tot ce mai am de facut, din pacate nici nu am mai circulat cu masina. Acum seara am scos-o vreo 20 de minute la plimbare.  Saptamana viitoare sper sa apuc sa merg sa termin cu tot ce am de facut. VID-20151126-WA0000.mp4
  15. Buna ziua,   Masina mea (Volvo V70 1998 226cp T5 2.0t) are eroare in bord de sonda lambda. Am pus-o pe tester si are doua erori pe cea de-a doua sonda si inca una pe prima (care teoretic cica ar fi tot din cauza celei de-a doua) si as vrea sa imprumut una buna sa fac testul cu ea pentru a vedea daca este acea sonda de vina sau nu.  Va multumesc frumos.