AlexanderVasile

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About AlexanderVasile

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Rm. Valcea
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 2004
  • Fabricatie 2 0
  1. Volvo S40 2.0D Euro 3??

    Din lipsa de timp nu am mai postat nimic...si nu am mai facut mare lucru pe la masina. Doar doua probleme am...trebuie sa cumpar niste aerisitoare de etrier spate pentru ca ale lui sunt ruginite si cand le-am desfacut s-a dus putin si filetul si nu mai strang...acum sunt ok, dar eventual daca le mai desfac odata adio. Trebuie aerisite inca odata franele ca mai scapa..inca are aer, si nu am putut aerisi cum trebuie spatele. Am o intrebare...ca etrierul pe stanga si el are o fila de filet dusa in interior exact aici la exterior nu de tot in fund. Daca ii bag aerisitor nou, ii va forma din nou filetul sa stranga? In Germania trebuie sa iau de la dezmembrari, nebunii aia la magazin mi-au zis ca numai cu etrier cu totul se da...separat nu se gasesc.  Si trebuie sa rezolv problema cu turbo, pe testar nu arata mare lucru legat de turbo....uneori merge turbo, uneori nu merge...
  2. Volvo S40 2.0D Euro 3??

    Da...sa speram ca nu voi avea. Cel mai mult ma gandesc cumva sa ma lase pe viitor turbo, ceva injectoare. Ambreajul inca pare bun. Am verificat in mare peste tot si la roti partea mecanica e buna. La motor nu prezinta scurgeri, nu rapane urat, trage bine...i-am facut schimbul de ulei si filtrele ca sa fiu sigur ca va fi bine. Eventual sa mai folosesc un aditiv ceva..pentru motor, de care e bun? turbina ma gandesc ca ar trebui curata la km astia. Are 213.000.
  3. Volvo S40 2.0D Euro 3??

    Multumesc mult pentru informatii colegule. O voi inscrie prin vara Iulie-August, pentru ca deocamdata sunt plecat. Nu crapa pamantu ptr 50 euro. Oricum e o taxa tampita rau de tot...eu nu vreau sa renunt la ea, ptr ca merge bine si imi place masina. Si am dat 2800 Euro pe ea, am facut 1200 km cu ea, no problem. 
  4. Volvo S40 2.0D Euro 3??

    Sunt curios cum o prinde...ptr ca e produsa in 28.04.2004. Ar fi bine daca ar iesii la 152. Abia astept sa-i fac un test  si sa-i pun si testerul sa vad ce are. Imi puteti spune unde se afla exact valva control turbo si ce sa mai verific pe acolo? Practic asta e singura problema care apare din cand in cand.
  5. Volvo S40 2.0D Euro 3??

    Deci conform anaf ar fi undeva la 1200 euro in functie de noxe si incadrarea vechimii. Ziceti voi, dar conteaza mult cum ies noxele la ea. Am bagat la nimereala 165 gr..ca sigur nu mai corespund noxele originale de 148 gr la acest motor. Imi vine sa iau parul la spinare sa ma duc peste ei. Puteau sa faca o taxa fixa si era clara treaba ptr toata lumea. Romania tara hotilor.
  6. Volvo S40 2.0D Euro 3??

    da...totul e vorba de taxa aia nenorocita sa nu fie mai mare de 1000 euro, pe toate calculatoarele nu poti sa crezi in ele, arata diferit. Conteaza cum ii ies noxele la RAR Romania si cum o incadreaza.
  7. Volvo S40 2.0D Euro 3??

    Am inteles..am vazut ca nu are DPF..si mai bine. O sa-i fac un tester si o sa verific. Sper sa nu fie grav.
  8. Volvo S40 2.0D Euro 3??

    Va salut! De curand mi-am cumparat si eu un Volvo, l-am gasit la un pret bun, pare o masina ingrijita. Dar desigur ca fiind SH mai dai de una alta. I-am facut schimbul de ulei si filtrele, in rest totul pare in regula. Tot in ziua cand am luat-o am descoperit din neatentie si eu..ca masina asta figureaza ca Euro 3 in actele germane si ma intreb cum e posibil? cand acelasi motor pe Mazda 6 e Euro 4 sau pe Peugeot 407...am fost inclinat sa cumpar Mazda 6, dar apoi m-am linistit. Cred ca taxa e foarte mare in tara pentru Euro 3, desii am auzit ca depinde cum ti-o incadreaza RAR Romania dupa noxele iesite la ei. Eu nu cred ca mai scoate 150 gr cat scrie in carte, ca asa ar fi undeva la 700 euro taxa de mediu si as plati-o. Iar o alta nedumerire mai am...ca uneori face figuri cred ca turbo. Are 213.000 de km, cand o pornesc de exemplu si plec trage de rupe, apoi cand opresc in alta parte si pornesc iar nu mai trage asa de bine si merge puturos se tureaza dar nu are zvacu ala puternic, uneori isi mai revine din cand in cand. Tin sa cred ca turbo e pe duca asa este? Nici nu stiu ce sa fac pentru ca daca taxa ar depasii 1000 euro, cu siguranta nu sunt dispus sa dau banii astia la statul roman.  Info masina: Volvo S40 2.0D M6 (fabricata in 28.04.2004) Motor diesel: 1997 cmc, 136 cp, Euro 3 D4E, 150 gr Cutie manuala in 6 trepte.    Va multumesc.