iulian79

Membru
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by iulian79


  1.  

    Salutare, 

    Am facut revizia acum o saptamana, iar dupa 30 -40 km mi-a aparut eroarea "engine system service required "

    Am fost la service, au pus testerul si au zis ca ii problema cu alternatorul ( il desfac, incearca sa vada daca se mai poate repara si ma anunta), ati mai patit asa ceva?

    Acum 6 luni mi-a mai aparut aceasi eroare si mi-au zis ca era de la prea mult ulei ( dupa ce au mai scos..nu a mai aprut pana saptamana trecuta)


  2. 20 hours ago, CiprianM said:

    Daca nu ai reusit sa o calibrezi dupa mai multe rabatari, cel mai probabil este defect mecanismul. Cauta pe forum, mai sunt deschise topicuri pe acest subiect. Si la mine face la fel dupa ce mi-a dat-o peste cap cineva in parcare. 

    Si eu cred ca am avut-o data peste cap intr-o parcare

    Ai reusit sa o repari?


  3.  

    Salut, 

     

    Multumesc de sfaturi,

    Pana in prezent  Dunlop Winter Sport 5 si Continental Conti 4x4 Winter contact ar fi anvelopele la care ma gandesc.

    5 % diferenta de pret intre ele...prima intradevar dupa cum spune "Maverick" are aderenta mai buna decat Continental ( B respectiv C).  

     

     


  4. 2 hours ago, wavey said:

    Salutare baieti

    Ma gandesc sa cumpar acest XC60 insa am ceva retineri si as vrea sa mai aflu cateva pareri va rog:

    https://www.autovit.ro/anunt/volvo-xc-60-ID7GjcVJ.html

    KM par reali conform raportului de aiciYV1DZ87A4C2342233 insa in acelasi raport apar ceva defecte care nu se regasesc pe masina, ma refer la cele cosmetice, de caroserie, parprizul are inca cele 2 "floricele", iar mototrul a fost spalat, e lacrima, ceea ce ma face sa cred ca este si cauza unor elemente ruginite sau coclite.

    Si acest raport arata km ca fiind reali (penultima inregistrare din lista) insa in aceeasi lista este o rubrica DAMAGE in care sunt trecuti peste 1000 de euro si nu stiu exact ce presupune.lijst 38.xlsx

     

     Salut, 

    Emisiile de carbon 146g/km  la motor de 2, 4 ?   Spune-i sa iti  trimita copii dupa actele masinii. 

    Eu am cautat timp de 4 luni de zile un volvo xc60 si pana la urma la gasit exact ce cautam, am fost personal dupa masina, fara intermediari  etc , am avut si un discount bunicel 1000 euro de la pretul initial...Daca te pot ajuta cu mai multe informatii ma poti contacta 

    Sfat: mergi personal dupa  masina ( sau plateste pe cineva sa ti-o aduca pe cea pe care o alegi tu)

     


  5. 5 hours ago, costa said:

    La modelele mai vechi de 2015, daca ai senzor tb sa fie TPMS, iti poti da seama dupa ventil. Daca vezi o contrapiulita la exterior ( aceasta are rolul de a sustinere a senzorului TPMS montat in interiorul rotii pe janta) atunci ai , insa o poza cu ventilul tau ar ajuta. Daca nu ai....inseamna ca nu exista monitorizare presiune pneuri la masina ta.

    Eu nu am avut, desi masina esta cumva spre full option, sotia a facut pana, nu si-a dat seama decat prea tarziu si m-am ales cu o paguba de 850 lei un pneu. Putea si mai rau, o janta! Asa ca am cumparat senzori dupa Amazon (Redi 4A, parca) cu 35 usd bucata, i-am instalat la o vulcanizare ( la indicatiile mele) si am cumparat/instalat aplicatia TPMS de la dealer (100 lei) si ...voila: monitorizare presiune pneuri! Cu Amazon e complicat dc nu ai pe cineva in SUA.

    Ca sa fie treaba buna, am mai cumparat un set de senzori si pt jantele de iarna! Senzorii de care zic au functie de autoinvatare nu a fost necesara programarea lor. Volvo le vinde ca accesoriu la un pret cam mare si necesita programare la ei, insa verifica si la Midnight Caller, poate obtii un pret bun. Eu zic ca merita investitia , luand in considerare pagubele, ca in cazul meu.

     

    Multumesc de informatii, apreciez.

     

     


  6.  

    Salut,

    Am cumparat in vara aceasta un Volvo xc60 Summum, d3, 2, 163 FWD, 2010. 

    Consum 2 persoane 700 km 80% extern a fost aproximativ 5% ( condus ca la carte si aer conditionat rareori pornit fiindca nu a fost necesar).  Asta este un consum pe care l-am verificat/calculat in luna iunie. 

    In oras acum imi arata un consum de 7,5 %.

     


  7.  

    Salut, 

    De cateva saptamani am cumparat un volvo xc60, d3, 2 l, summum edition. La acesta as dori sa ii fac o imbunatatire mai precis sa cumpar/montez un sistem de navigatie cu touch screen. 

    1. Stiti cumva de unde as putea sa cumpar ( nou, din dezmembrari, ebay....) ?

    2. Dupa ce il cumpar, montajul l-as putea face eu? Sau indicat ar fi de mers la un electromecanic?

    Multumesc,

    Zi faina,

    iulian